Pokaż wyniki od 1 do 10 z 116

Wątek: Tablet

Widok wątkowy

Domyślnie Odp: Tablet

Cytat Zamieszczone przez olga92 Zobacz posta
    Chyba najlepszym wyjściem będzie przetestować oba tablety na żywo w sklepie.
    Co do pojemności to nie mam z tym problemu aby było coś koło 10 gb do wykorzystania z tych 16 gb, tyle mi w zupełności wystarczy.

Ciężki wybór kompletny mętlik w głowie, gdy już jestem zdecydowana na ipad'a w głowie za chwilę pojawia się samsung

Pomocy

Macanie w sklepie, to dobry pomysl Jesli chodzi o pojemnosc pamieci, to nie zapominaj o tym, ze aby w pelni kozystac z tabletu, trzeba zainstalowac na nim programy (apps) a one szybko wyczerpuja posiadana pojemnosc. Z czasem zachce Ci sie czytac na nim ksiazki, przegladac gazety albo ogladac filmy i sluchac muzyki o nawigacji nie wspomne (ze 2Gb trzeba liczyc z mapami) pojemnosci nigdy nie za wiele A potem bedzie ryk

Co do naturalniejszych kolorow z retiny, czy ktorys z kolegow porownywal Retine z Super Amoledem z Tab S? Bo porownania ze "starymi" Samsungami mozna zapomniec... Przypomne jeszcze raz, 94 % palety Adobe RGB, zwykly tablet to ok 73%.
    Ostatnio edytowane przez Witek.K ; 12-08-2014 o 19:54
    Canon 6D + 16-35/4L IS + 40/2.8 + 35/1.4A + 135/2L Fuji X-E1 X-A1 14 35 18-55 EF-20 BLC-XE1 BLC-XM1

Uprawnienia umieszczania postów