"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Jednemu warto, drugiemu nie warto --- jak zwykle. Ja bym tabletu bez SIM nie kupił, bo dla mnie tablet głównie służy do szybkiego przegladania internetu, a w tym kupowania na amazon, bankowania, mapowania, itd. Można to robić na telefonie ale to upierdliwe. Między iphonem a ipadem personal hotspot działa bardzo dobrze, ale bawienie się dwoma gadżetami naraz jest uncool. Wolę zapłacić dodatkowe $10 miesięcznie i mieć luksus dostępu w kilka sekund do wszystkiego na ludzkim ekranie.
Niestety nie istnieje taki rozmiar który może służyć jednocześnie za telefon i tablet. Nowe iphony sa już dla mnie za wielkie. Nigdy bym nie próbował takiej jeremiady jak ta wkleoać na telefonie. Na komputerze służbowym jeszcze mniej prawdopodobne.
--- Kolejny post ---
Może dla kogoś to jest terminal płatniczy, jak ktoś chce, ale ja Applowi po zakupie urzadzenia nie płacę dokładnie zupełnie nic.
Ostatnio edytowane przez pan.kolega ; 04-09-2014 o 23:59
I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Google też 30%, chyba, że teraz obniżyli do 20%.
--- Kolejny post ---
Kupiłem może z tuzin płatnych appsów, z tego większość za $1-2.
I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.