Proponuje dolozyc i kupic Samsung Tab S. Posiadam Tab S 8.4, mnie ta wielkosc najbardziej odpowiada, juz nawet ten jest do przegladania zdjec (i nie tylko) REWELACYJNY.
--- Kolejny post ---
16 Gb miejsca to bardzo malo, szczegolnie, ze czesc zajeta jest przez system i programy a w iPadzie nie ma mozliwosci rozszerzenia karta pamieci...
Canon 6D + 16-35/4L IS + 40/2.8 + 35/1.4A + 135/2L Fuji X-E1 X-A1 14 35 18-55 EF-20 BLC-XE1 BLC-XM1
Ja tez polece iPad'a. Wyswietlacz bezkonkurencyjny.
Canon 5D Mark II | C 28 1.8 | C 50 1.4 | C 85 1.8 | YN-565EX | Manfrotto 725B
Właśnie mam straszną zagwostkę czy słabszego ipada wziąść ale za to z dobrym ekranem czy samsunga z dobrymi bebechami, ale słabszym ekranem. Zastanawia mnie czy dla zwykłego odbiory/klienta różnica zdjęć na jedym i drugim tablecie będzie w znaczym stopniu do wykrycia.
Może ktoś jeszce się wypowie i pomoże dokonać wyboru))
Chyba sama szukam dziury w całym, decyzja pada na Ipada, jakiego możecie polecić w moim przedziale cenowym.
Na dzień dzisiejszy , możesz rozważyć SAMSUNG GALAXY TAB S - 10,5 cala
Rozdzielczość ekranu 2560 x 1600 pikseli Format ekranu 16:10 Matryca Super AMOLED, Super AMOLED współczynnik ten wynosi aż 94% zakresu palety barw Adobe RGB., co pozwala cieszyć się filmami, obrazami i innymi multimediami w zachwycająco realistycznych kolorach.