Pokaż wyniki od 1 do 10 z 90

Wątek: Dylemat C 70-200 f2.8 czy f4

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar zysk

Domyślnie Odp: Dylemat C 70-200 f2.8 czy f4

Cytat Zamieszczone przez xxkomarxx Zobacz posta
    Bieszczady to moje rodzinne strony a nie żadna dzicz. Jest prąd i nawet woda bieżąca. Ludzie juz nie poluja na przejezdnych. Mamy sklepy
    Miło,że nie odebrałeś tego za złośliwość,nie było to moją intencją.Chciałem zwrócić uwagę ,że fotografowanie lustrzanką wraz z targaniem kilku obiektywów w plecaku to przymus targania np 10 kg.
    Te kilka lub kilkadziesiąt dekagramów( w tę lub inną stronę) w budżecie ciężaru nie ma znaczenia. I podnoszenie wagi sprzętu jest po prostu:"miałkie"
    "http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
    7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII

Pełne uzależnienie Awatar xxkomarxx
    Miasto
    Rzeszów, Tarnobrzeg, Sandomierz

Domyślnie Odp: Dylemat C 70-200 f2.8 czy f4

Cytat Zamieszczone przez zysk Zobacz posta
    Miło,że nie odebrałeś tego za złośliwość,nie było to moją intencją.Chciałem zwrócić uwagę ,że fotografowanie lustrzanką wraz z targaniem kilku obiektywów w plecaku to przymus targania np 10 kg.
    Te kilka lub kilkadziesiąt dekagramów( w tę lub inną stronę) w budżecie ciężaru nie ma znaczenia. I podnoszenie wagi sprzętu jest po prostu:"miałkie"
    Co do lazenia po gorach ze sprzetem. Plan byl. Wyjde w nocy do chatki puchatka wstane na wschod i zrobie kicza z mglami ze statywu. Plecak kilka szkiel statyw. Nie bylo to ciezkie. Po 3 godzinach marszu zaczalem pluc sobie w brode ze nie zabralem tylko aparatu bez gripa z jednym sloikiem:-)

Ale wracajac do tematu ciezaru tele. Fakt czasem moze przeszkadzac jak sie ma aparat caly dzien w rece :-)

Uprawnienia umieszczania postów