Ja rozumiem że taka decyzja łatwa nie jest bo zwykle nie ma narzędzi ani obowiązku żeby weryfikować każdego chętnego do reklamy ale ten przypadek jest chyba dość wyjątkowy. Chyba nikt nie ma wątpliwość że jako sprzedawca ten człowiek ma wiarygodność na poziomie naszych polityków. Gdybym jako początkujący user nie trafił na ten wątek, mógłbym po przeczytaniu kilku wypowiedzi tego usera( o bardzo wysokim poziomie merytorycznym) dojść do wniosku, że od premium usera warto kupować. Zwłaszcza że tak naprawdę ciężko na tym forum znaleźć informację co taki status tak naprawdę oznacza.
Żeby było jasne - gdyby ten Pan miał w stopce linki reklamowe do szkoleń/warsztatów w zakresie zarządzania barwą czy na czym on tam jeszcze się zna to przynajmniej dla mnie nie byłoby problemu. A tak dzięki temu forum (jego autorytetowi) mogą i prawdopodobnie będą (czytając aroganckie odpowiedzi wszystko na to wskazuje) pojawiać się kolejni niezadowoleni z transakcji.
Jako właściciele i administratorzy tego forum macie prawo zachować się jak Piłat i umyć ręce, z drugiej strony jako zarządzający tym forum przyzwyczailiście mnie do dużo wyższych standardów, więc nie dziwcie się proszę, że mam wobec Was dużo wyższe oczekiwania.