Pokaż wyniki od 1 do 10 z 127

Wątek: Moje pierwsze wesele i wtopa.

Widok wątkowy

Uzależniony Awatar Zbyszko666
    Miasto
    Śl.

Domyślnie Odp: Moje pierwsze wesele i wtopa.

Cytat Zamieszczone przez glassman Zobacz posta
    Oglądam tą moją tragedię i wnioskuje że może będzie 40 zdjęć które da się uratować, a było tak dużo bo ponad 1000 Jak to oglądam to faktycznie zastanawiam się czemu zrobiłem tyle pionów, bleeee... aż mi się odechciewa wszystkiego Ale człowiek uczy się na błędach. Lampy za dużo po za tym tam w zły sposób odbijana, w kwestie techniczne jak na razie się nie zagłębiam.

A możecie mi podpowiedzieć gdzie na forum znajdę materiały związane ze szczegółami jakie warto uchwycić podczas uroczystości ślubnej i weselnej. Chodzi mi też o te chwile kiedy jest przygotowanie.
    Przeczytalem caly ten wątek i dochodzę do wniosku ,że albo sobie kpisz albo po prostu chcesz zostać jakimś guru fotografii ślubnej? . Dostałeś w całym wątku odpowiedzi do czego najpierw warto siąść i co oglądać. Lecz tutaj kawa na ławę się nie wyłoży, niestety. Trochę chęci też trzeba mieć do danego tematu, skoro tak "bardzo dobrze", tobie poszła pierwsza zmarnowana fotorelacja ślubna. Więcej pokory i będzie lepiej o wiele..
    Ostatnio edytowane przez Zbyszko666 ; 22-02-2014 o 15:43

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów