Pokaż wyniki od 1 do 10 z 127

Wątek: Moje pierwsze wesele i wtopa.

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Moje pierwsze wesele i wtopa.

Hej ludzi o co wam chodzi te zdjęcia nie są taki złe sam bawiłem się fotografią jakiś czas temu i powiem wam że nawet najlepsze zdjęcia ślubne Wrocław Poznań a nawet Warszawa mają podobną jakość a on nie jest jeszcze profesjonalistą. Trochę luzy dajcie chłopakowi szanse i jakieś rady a nie tylko hejt.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 27-02-2014 o 18:22 Powód: usunięty link reklamowy

Bywalec
    Miasto
    Zielona Góra

Cytat Zamieszczone przez jacke Zobacz posta
    Hej ludzi o co wam chodzi te zdjęcia nie są taki złe sam bawiłem się fotografią jakiś czas temu i powiem wam że nawet najlepsze zdjęcia ślubne Wrocław Poznań a nawet Warszawa mają podobną jakość a on nie jest jeszcze profesjonalistą. Trochę luzy dajcie chłopakowi szanse i jakieś rady a nie tylko hejt.
    Tiaaa pierwszy post i akurat w tym temacie. Glassman sam próbujesz się "wspomóc" czy klakiera załatwiłeś? Trochę nas obrażasz mając nas za idiotów i tak jak do tej pory trochę takich jak Ty broniłem tak teraz Ci powiem, że takie zagrania z daleka trącą gówniarstwem.
    był 350D, 4D, 7D - jest 5D

Cytat Zamieszczone przez marito Zobacz posta
    Tiaaa pierwszy post i akurat w tym temacie. Glassman sam próbujesz się "wspomóc" czy klakiera załatwiłeś? Trochę nas obrażasz mając nas za idiotów i tak jak do tej pory trochę takich jak Ty broniłem tak teraz Ci powiem, że takie zagrania z daleka trącą gówniarstwem.
    Ochłoń, kubeł zimnej wody na głowę i jeszcze raz przyjrzyj się temu postowi, który cytujesz. To była reklama jakiegoś innego ślubniaka, została wymoderowana.

Bywalec
    Miasto
    Zielona Góra

Cytat Zamieszczone przez darkon Zobacz posta
    Ochłoń, kubeł zimnej wody na głowę i jeszcze raz przyjrzyj się temu postowi, który cytujesz. To była reklama jakiegoś innego ślubniaka, została wymoderowana.
    Po pierwsze to sam ochłoń i wsadź głowę do zimnej wody, a jak glowa nie pomaga wsadź co innego - co tam wolisz. Po drugie gościu dopiero co się zarejestrował i akurat wypowiada się w obronie Glassmana - już w to wierzę, że zupełnie przypadkiem. A po trzecie zarejestrował się tylko po to by tu reklamę wsadzić? Tutaj??? Na forum fotograficznym??? Ile potencjalnych młodych par przegląda forum canona, a jeśli już przegląda to galerię a nie temat dla początkujących fotografów jak to ktoś przyznaje się do wtopy bo już to by mnie odstraszało przed fotografem. Dla mnie to Ty sobie możesz wierzyć w co chcesz. Twoja sprawa.
    Ostatnio edytowane przez marito ; 28-02-2014 o 10:36
    był 350D, 4D, 7D - jest 5D

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów