Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: Akredytacja na mecze piłkarskie

Widok wątkowy

dawniej jas_rambo

Domyślnie Odp: Akredytacja na mecze piłkarskie

Cytat Zamieszczone przez Cichy9 Zobacz posta
    To, że fotografie wykonuje hobbystycznie, nie oznacza przecież, że skazany jestem tylko na niższe ligi, gdzie mogę podejść pod samą murawę bez konsekwencji i pytania kogokolwiek o zdanie.
    Jasne, że nie oznacza i tu się z Tobą zgadzam. Natomiast idea akredytacji jest taka, że przysługuje ona zawodowym fotografom - czyli takim, którzy robią to na zlecenie (co już samo to powinno świadczyć o ich umiejętnościach), więc jeśli chciałbyś otrzymać taką akredytację z pobódek czysto hobbystycznych, to moim zdaniem powinieneś mieć masakrująco dobre portfolio. Mając takie portfolio, po zakręceniu się trochę i uderzeniu do odpowiednich osób, nie powinno być problemu (a jeśli się nie uda, są różne agencje sportowe, magazyny internetowe etc, więc trzeba pokombinować - byle nie udostępniać zdjęć za free). Ale musisz pokazać profesjonalny, zawodowy poziom, bo tak jak pisałem, akredytacje z założenia nie są przeznaczone dla amatorów (czyt. osób nie zarabiających na fotografii/nie związanych z mediami). Innej drogi nie ma.
    Ostatnio edytowane przez jas_r ; 21-02-2014 o 00:57

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów