Nie wiem, czy zakładam wątek w dobrym dziale, ale nie wiedziałem gdzie napisać. W razie pomyłki przepraszam i proszę moderację o przeniesienie.

Fotografuję stricte amatorsko, a fotografię traktuję jako hobby. Specjalizuję się głównie w sporcie. Dotychczas miałem okazje robić zdjęcia jedynie na meczach niższych lig piłki nożnej, w związku z tym, że ciężko było o wyższy poziom w mojej okolicy. Teraz jednak przez jakiś okres mieszkał będę w Warszawie i chciałbym to wykorzystać.

Pomyślałem o możliwości poprawienia swojego warsztatu fotograficznego podczas najbliższego meczu Reprezentacji Polski ze Szkocją (5 marca). Na stronie PZPN szukałem informacji na temat ewentualnej akredytacji, niestety można ją otrzymać tylko w przypadku pracy w agencji prasowej, ponieważ to pole jest wymagane do uzupełnienia.

Ja niestety nie pracuję i tu pojawia się problem. Czy wobec powyższego jest jakiś sposób by otrzymać możliwość wejścia na stadion i zajęcia miejsca przy płycie boiska? Gdyby taką możliwość dawał mi wykupiony bilet, po prostu zamówiłbym wejściówkę i rozwiązał problem.

Macie może jakieś rady / pomysły / sugestie pomocy?