Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31

Wątek: jaki obiektyw 35mm ??

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Matsil
    Miasto
    Wołomin

Domyślnie Odp: jaki obiektyw 35mm ??

Cytat Zamieszczone przez jellyeater Zobacz posta
    Robisz te śluby zawodowo? Czy łazisz na śluby znajomych z lustrem? Ja już z tego wyrosłem. Wesela są od tego by się bawić, a nie żeby focić. Od focenia są zawodowcy. :P
    Pieniędzy za to nie biorę (taką mam zasadę), ale jestem jedynym który ten ślub i wesele oraz ewentualnie plener robi. Z biegania za zawodowcami wyrosłem dawno, dawno temu. Dla mnie to nieprofesjonalne i poniżające. Sam też nie lubię jak mi ktoś za plecy włazi i strzela z iPhone'a - od razu przed imprezą mówię, żeby przestrzec gości. Kościół to nie sala weselna - ma być cicho, bez zamieszania i z należytym szacunkiem.

Cytat Zamieszczone przez Cichy9 Zobacz posta
    Dokładnie 2900 :-)
    To rzeczywiście okazja, jak jeszcze dobry stan. Ja swój zapłaciłem 1k więcej, ale miał raptem kilka miesięcy.
    Ostatnio edytowane przez Matsil ; 11-11-2013 o 10:09
    R6, 5DIII, 24L, 35L, 50L, 85L, 135L, 16-35L, 24-70L, 70-200L, 100-400L, 580x2, 430 i inne graty

Bywalec
    Miasto
    Ostrów

Domyślnie Odp: jaki obiektyw 35mm ??

Nie jestem zawodowcem nie robię ślubów , komunii itp. .
    Wykonuje zdjęcia tylko dla siebie lub bliskich jeśli mnie o to poproszą .
    W swojej praktyce wykonywałem zdjęcia w różnych warunkach np. kościołach , nocnych klubach ( dyskoteki ) i wiem co oznacza w takich warunkach jasny obiektyw zwłaszcza że wykonywałem zdjęcia canonem 600d + 18-55 + 50/1,8. Znudziła mi się praca z tymi obiektywami bo doskonale każdy z Was zna te obiektywy .
    Po kilku latach "focenia" przyszedł wreszcie czas na wyższy poziom "fotografii" ( nie mylić z profesjonalistą ) , nowy aparat + szkła
    Każdy zakup poszczególnych elementów jest dokonywany z własnych środków ( raty ) , nie mam dodatkowych źródeł zarobku ( np . śluby itp. )
    Z cytatów które zostały umieszczone w tym wątku odpowiedz jest tylko jedna SIGMA 35/1,4 + Canon 6D.

Za pomoc dziękuję
    Ostatnio edytowane przez robhary ; 11-11-2013 o 12:20

Uprawnienia umieszczania postów