Strona 56 z 57 PierwszyPierwszy ... 64654555657 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 551 do 560 z 561

Wątek: Używki Canon 5dmk2 ile wg. was warte ?

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: Używki Canon 5dmk2 ile wg. was warte ?

Do tematu wątku to tu się już niewiele ma :-D Cały temat nadaje się do Hyde Parku.

Uzależniony Awatar jac+

Cytat Zamieszczone przez strideer Zobacz posta
    Cały temat nadaje się do Hyde Parku.
    IMHO temat nadaje się do zamknięcia, a nie do Hyde Parku. Dyskusja poszła w kierunku kłótni 5DII/6d/5DIII, a to już przerabialiśmy w dedykowanym do tego odrębnym wątku. Niech każdy kupuje i używa tego co mu pasuje. Nie róbmy z tego wojny religijnej. Tyle już tego było na CB.
    Mała spiżarnia: duża puszka, mniejsza puszka, pudełko sardynek, 5 słoików i naleśnik na deser

Początki nałogu Awatar kurczeblade
    Miasto
    Wrocław

Cytat Zamieszczone przez jac+ Zobacz posta
    IMHO temat nadaje się do zamknięcia, a nie do Hyde Parku. Dyskusja poszła w kierunku kłótni 5DII/6d/5DIII, a to już przerabialiśmy w dedykowanym do tego odrębnym wątku. Niech każdy kupuje i używa tego co mu pasuje. Nie róbmy z tego wojny religijnej. Tyle już tego było na CB.
    Bez przesady. Zamknijcie całe forum, specjalnie dla jaśnie paniczów którzy sobie tak postanowili.

Gdyby tak administracja myślała, to dawno przestałoby to być forum, usunąć temat bo się Tobie dany wątek nie podoba. Pomyślałeś o innych? może chcą dyskutować w tym temacie! Cóż masz za problem, jeśli temat się nie podoba to out i po sprawie, nikt nie zmusza Cie do przeglądania czegoś co akurat Cie nie interesuje.

Uzależniony Awatar jac+

Błysnąłeś kulturą wypowiedzi, znajomością języków obcych, a co najważniejsze nabiłeś posta nr 308. W dwóch słowach: MISSION ACCOMPLISHED! Toteż brawa i wyrazy uznania! Jednak kolejnym razem pomyśl, czy "jaśnie państwo" nie ma choć trochę racji.
    Mała spiżarnia: duża puszka, mniejsza puszka, pudełko sardynek, 5 słoików i naleśnik na deser

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez jac+ Zobacz posta
    IMHO temat nadaje się do zamknięcia, a nie do Hyde Parku.
    Absolutnie niczego nie będziemy tu zamykać bo komuś się temat nie podoba. To byłaby dopiero paranoja.

Cytat Zamieszczone przez kurczeblade Zobacz posta
    Gdyby tak administracja myślała, to dawno przestałoby to być forum, usunąć temat bo się Tobie dany wątek nie podoba
    Otóż to. Tak nie myślimy - wręcz odwrotnie - ostatnimi czasy zamykamy bardzo nieliczne wątki. Natomiast jak będzie się odbywało nadal takie śmiecenie jak tutaj to posty zostaną usunięte a autorzy stosownie nagrodzeni .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Osoby próbujące nadal robić tu śmietnik proszone są o przeczytanie powyższego postu (#555) - szczególnie ostatnie zdanie polecam .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie

Wracając do rdzennego tematu wątku, to ile teraz waszym zdaniem warto zapłacić za nowy egz. 5D mark II od TIP-a ???
    Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Bywalec
    Miasto
    Radom

założyciel wątku próbuje dać odpowiedź:
    http://www.canon-board.info/kupie-16...5/#post1177592

Bywalec Awatar rostek andrzej
    Miasto
    Szczecin/Kraków

No to teraz ceny używek już na pewno poszybują w dół. Wątek z pewnością pomoże w zakupach.

Początki nałogu Awatar kurczeblade
    Miasto
    Wrocław

Cytat Zamieszczone przez v.1958 Zobacz posta
    założyciel wątku próbuje dać odpowiedź:
    http://www.canon-board.info/kupie-16...5/#post1177592
    psss...

Strona 56 z 57 PierwszyPierwszy ... 64654555657 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów