Pokaż wyniki od 1 do 10 z 59

Wątek: [Majorka636] Pierwszy aparat i pierwsze próby

Mieszany widok

Domyślnie Odp: [Majorka636] Pierwszy aparat i pierwsze próby

@GalaktycznyMuczaczo - może źle się wyraziłam co do myśli mojego znajomego chodziło o to że teraz coraz więcej osób kupuje lustrzanki, pofoci miesiąc i stwierdza że jest fotografem, po czym tworzy swoją stronę www ze zdjęciami z "sesji" i liczy że będzie zarabiał grubą kasę na fotografii.
    @DonBolano - pewnie masz rację ale jak tu ktoś napisał, minusem jest moje "emocjonalne" podejście - w końcu mój dzidziuś jest najśliczniejszy i wszystkie zdjęcia są słodkie
    Ale umówiłam się z koleżanką na "sesję" jej 3,5 miesięcznego dzidziusia więc może tym razem będę mogła spojrzeć z dystansu i zobaczyc czy te zdjęcia są jako - takie

Pełne uzależnienie Awatar GalaktycznyMuczaczo
    Miasto
    London

Domyślnie Odp: [Majorka636] Pierwszy aparat i pierwsze próby

Cytat Zamieszczone przez Majorka636 Zobacz posta
    @GalaktycznyMuczaczo - może źle się wyraziłam co do myśli mojego znajomego chodziło o to że teraz coraz więcej osób kupuje lustrzanki, pofoci miesiąc i stwierdza że jest fotografem, po czym tworzy swoją stronę www ze zdjęciami z "sesji" i liczy że będzie zarabiał grubą kasę na fotografD
    Jezeli twój znajomy tak postrzega każdego amatora to boże trzymaj mnie od niego z daleko, bo zgodnie z tym co napisał powinienem cie zjeść wraz z porannym omletem przed siłownią, bo jako początkujący nie powinnać mieć wstępu do zamieszczania zdjęć na internecie.
    Czy to forum czy to własne www które można założyć na fejsie czy wordpressie w 10 min bez róznicy, jeżeli ktoś chce zamieszczać swoje zdjęcia, prosze bardzo wolna ręka, tylko prosze o otwartośc na krytykę bez dziecinnego jęczenia.

Wciąż nie odpowiedziałaść czy twój znajomy foci czy tylko ploci?
    Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.

Uprawnienia umieszczania postów