Strona 206 z 224 PierwszyPierwszy ... 106156196204205206207208216 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 051 do 2 060 z 2240

Wątek: Kursy liturgiczne

Dopiero zaczyna Awatar lomiarz.wroc
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie Odp: Kursy liturgiczne

We Wrocławiu taki kurs odbędzie się 15 września 2012 roku o godzinie 10.00. Trzeba wcześniej zadzwonić żeby pani wpisała nas na listę. Wspominała też o liście od swojego proboszcza czy aby jesteśmy "przykładnymi katolikami" (poważnie!). Do tego zabrać 3 zdjęcia, nie muszą być ślubne, + jedno legitymacyjne ale nie podała wymiarów i 165 zł. To wszystko trzeba przynieść między godzinami 10 a 13 od pn do pt. Kurs odbędzie się przy ul. Katedralnej 13 w p.6 i potrwa ok 2 godzin.

Pełne uzależnienie Awatar gadget_zary
    Miasto
    Żary/Wrocław

Cytat Zamieszczone przez lomiarz.wroc Zobacz posta
    We Wrocławiu taki kurs odbędzie się 15 września 2012 roku o godzinie 10.00. Trzeba wcześniej zadzwonić żeby pani wpisała nas na listę. Wspominała też o liście od swojego proboszcza czy aby jesteśmy "przykładnymi katolikami" (poważnie!). Do tego zabrać 3 zdjęcia, nie muszą być ślubne, + jedno legitymacyjne ale nie podała wymiarów i 165 zł. To wszystko trzeba przynieść między godzinami 10 a 13 od pn do pt. Kurs odbędzie się przy ul. Katedralnej 13 w p.6 i potrwa ok 2 godzin.

To zaświadczenie to pic. Nic ci nie zrobią jak go nie będziesz mieć (u mnie proboszcz mnie prawie zabił śmiechem jak po to przyszedłem i powiedział, żeby już nie wymyślali kolejnych pierdół).

Cytat Zamieszczone przez marcinstanczak;
    Czemu na 5 lat, z tego co mi wiadomo takie upoważnienie nie jest wydawane na 5 lat czy więcej tylko raz na całe życie ; ) Ja płaciłem w Łodzi 120 zł ; )
    Każda archidiecezja rządzi się swoimi prawami Gdzieś w tym wątku było nawet info, że ktoś dostał zaświadczenie dożywotnio i bezpłatnie .

Czy jest możliwość zrobienia takiego kursu w Olsztynie jednego dnia?

Bywalec Awatar DarekB
    Miasto
    Działdowo

Na stronie archidiecezji warminskiej są namiary na kompetentnego gościa i chyba materiały do pobrania. Gość jest bodajże z Barczewa.

Czy ktoś się orientuje czy w najbliższym czasie wyżej wymieniony kurs jest organizowany w kujawsko-pomorskim ?

Cytat Zamieszczone przez Żwirek Zobacz posta
    Czy ktoś się orientuje czy w najbliższym czasie wyżej wymieniony kurs jest organizowany w kujawsko-pomorskim ?
    Może zadzwoń do kurii i się spytaj, trudne ?!

Cytat Zamieszczone przez iza73 Zobacz posta
    Może zadzwoń do kurii i się spytaj, trudne ?!
    Liczyłem, że może ktoś coś słyszał że np w jego okolicy aktualnie taki kurs ma się odbywać, bo jak pewnie zauwazyłeś pytam o całe województwo a nie np konkretna kurie bydgoską.
    Tak cz siak, dziękuje za serdeczną odpowiedź

Cytat Zamieszczone przez Żwirek Zobacz posta
    Liczyłem, że może ktoś coś słyszał że np w jego okolicy aktualnie taki kurs ma się odbywać, bo jak pewnie zauwazyłeś pytam o całe województwo a nie np konkretna kurie bydgoską.
    Tak cz siak, dziękuje za serdeczną odpowiedź
    No przesadzasz
    Myślisz, że w tym "biznesie" będą wszyscy ci odpowiadali i proponowali sesje
    Pisałam o kurii - szefostwo okolicy. Czyli wszystkie firmy podlegające !

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Legnica

9 marca odbędzie się kurs w diecezji legnickiej

Więcej info: Diecezja Legnicka

Witam,
    Czy ktoś się orientuje kiedy w Diecezji Gliwickiej jest organizowany kurs liturgiczny??
    Nie widziałem aby gdzieś wyżej było napisane. A na stronie diecezji nie ma info.

Strona 206 z 224 PierwszyPierwszy ... 106156196204205206207208216 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów