Strona 151 z 495 PierwszyPierwszy ... 51101141149150151152153161201251 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 501 do 1 510 z 4950

Wątek: Canon 6D - teraz juz naprawde oficjalnie

Coś już napisał

Domyślnie Odp: Canon 6D - teraz juz naprawde oficjalnie

7290,01 =>EOS 6D Body (8035B024) w Morele.net
    Sporo rzeczy w Morele.net kupowałem i mam do nich zaufanie i myślę, że można polecić Ostatnio zasilacz do kompa Corsair

Widzę, że cena puszki leci do ceny bardziej normalnej. Moim zdaniem puszka jest warta 5700zł max. Ale to moja opinia.
    Ostatnio edytowane przez janulrich ; 30-01-2013 o 15:47

Dopiero zaczyna Awatar luc
    Miasto
    wawa

Cytat Zamieszczone przez janulrich Zobacz posta
    7290,01 =>EOS 6D Body (8035B024) w Morele.net
    Sporo rzeczy w Morele.net kupowałem i mam do nich zaufanie i myślę, że można polecić Ostatnio zasilacz do kompa Corsair

Widzę, że cena puszki leci do ceny bardziej normalnej. Moim zdaniem puszka jest warta 5700zł max. Ale to moja opinia.
    Można jeszcze parę PLN uszczknąć z ceny płacąc za pomocą Synca. Oczywiście Morele do płatności kartą dolicza swoją dolę, ale ostatecznie wyjdzie koło 7081...
    'jak czlowiek umrze, to nie zyje' kurt vonnegut, jr.
    Masz Dropboxa? Nie? To masz: http://goo.gl/wDbXq + 500MB dodatkowo ;-)

Początki nałogu Awatar rojo
    Miasto
    Gdynia

wkurza mnie natomiast że 6D nie ma w konkursie - Obierz pieniądze... zawsze kilka stów byłoby do przodu, ale przynajmniej dzisiaj dostałem info że zwrócą mi 294pln za 17-40...

Pełne uzależnienie Awatar airhead
    Miasto
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    A wystawia fakturę VAT? Jeśli nie - masz odpowiedź.
    tak, również dlatego
    Canon 6D + 20/2,8; 35/1,4; 85/1,8; 70-210/3,5-4,5
    Fujifilm x100

mgrochocki.wordpress.com

Początki nałogu
    Miasto
    IL

Cytat Zamieszczone przez bartezzx Zobacz posta
    Ligo możesz napisać gdzie widziałeś w u usa po ok 1700$?
    Zwyczajowo najtaniej mają Żydzi na Brooklynie (ibuyonline i inne), także Ryther z NJ. B@H trzyma jeszcze cenę na poziomie $2100, ale widać już wyraźną tendencję spadkową; sklep na 42-giej Street na Manhattanie zjechał z ceny $2100 do $1879. Za tydzień, czy dwa też będzie sprzedawał za $1700.

Uzależniony Awatar jac+

Wracając do tematu głównego... Po dłuższym marudzeniu ( w tym poniekąd moim własnym ), że: migawka za wolna, obudowa za słaba, ergonomia pogańska, a cena z kosmosu, okazuje się, że aparat jednak się broni tym co najważniejsze: jakością obrazu. W obliczu tej ostatniej zalety wcześniej wspomniane wady stają się dla 90% użytkowników sprawą marginalną, godną pominięcia. W weekend ruszam na rekonesans do MM i jeśli na żywo puszka mnie czymś nie odrzuci - w marcu zagości w mojej "spiżarni".
    Mała spiżarnia: duża puszka, mniejsza puszka, pudełko sardynek, 5 słoików i naleśnik na deser

Uzależniony

Więc broni się tym samym co 5dmk2

Uzależniony Awatar jac+

Nie brnijmy znów w porównania i dociekanie co dla kogo lepsze. Pisałem powyższą opinię o 6D w kontekście jego samego, a nie w porównaniu do...
    Mała spiżarnia: duża puszka, mniejsza puszka, pudełko sardynek, 5 słoików i naleśnik na deser

Zablokowany

Cytat Zamieszczone przez jac+ Zobacz posta
    Wracając do tematu głównego... Po dłuższym marudzeniu ( w tym poniekąd moim własnym ), że: migawka za wolna, obudowa za słaba, ergonomia pogańska, a cena z kosmosu, okazuje się, że aparat jednak się broni tym co najważniejsze: jakością obrazu. W obliczu tej ostatniej zalety wcześniej wspomniane wady stają się dla 90% użytkowników sprawą marginalną, godną pominięcia. W weekend ruszam na rekonesans do MM i jeśli na żywo puszka mnie czymś nie odrzuci - w marcu zagości w mojej "spiżarni".
    Podziwiam Cię że nie miałeś puszki w ręce a już masz opinie o ergonomii
    Pewnie jak wezmiesz na żywo to stwierdzisz że to nie to ale polecam najpierw ustawić przyciski af itp pod siebie i dopiero testować
    A wracając do ceny to aż sie uśmiecham jak ludzie piszą ze wartość aparatu jest poniżej 6tys .
    Ta puszka jest lepsza od mkII pod każdym względem i ma parę rzeczy których mkII nie ma.
    Myślę ze cena jest niska i min cena powinna być 7.8tys
    A na pewno nie jeden podróżnik i zawodowiec ja kupi...

Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2

Uzależniony Awatar jac+

Cytat Zamieszczone przez lysy1980 Zobacz posta
    Podziwiam Cię że nie miałeś puszki w ręce a już masz opinie o ergonomii
    Słuszne wyrazy podziwu przyjmuję

A teraz na serio... NIGDZIE nie znajdziesz mojego posta, w którym OSOBIŚCIE narzekałbym na ergonomię 6D. To co napisałem powyżej dotyczyło wad 6D najczęściej wytykanych przez ogół społeczności tego forum. Jak dla mnie od początku brakowało mi w 6D kompletnie magnezowej puchy i migawki 1/8000s. Jednak reszta zalet chyba skłoni mnie do zakupu tej puszki.
    Ostatnio edytowane przez jac+ ; 30-01-2013 o 22:26

Strona 151 z 495 PierwszyPierwszy ... 51101141149150151152153161201251 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów