Pokaż wyniki od 141 do 150 z 212

Wątek: Pytanie: Wybór telefonu?????

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar Tom01
    Miasto
    Białystok-Warszawa

Domyślnie Odp: Pytanie: Wybór telefonu?????

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Ajfon poległ z zupełnie innej przyczyny. Ta przyczyna nazywa się Ajtjuns i to, że nie mogłem uzywać mojego telefonu bez konieczności importu plików przez ten program.
    Nie sprawdził Pan dokładnie. Pliki można mieć na kompie i w smartfonie bez iTunesa, jeśli powoduje on odruchy wymiotne.

Drugą przyczyną była niemożność skopiowania kontaktów z Nokii. Uznaję w swoim przeświadczeniu o " mojej prawie doskonałości", że jeśli wykonanie najprostszych czynności, zabiera mi więcej niż 3 godziny prób i błedów, zakończonych czy to niepowodzeniem, czy stawaniem na głowie, żeby rozwiązać sznurówki, to system jest kompletnie do bani.
    A dało się Nokię zsynchronizować z czymkolwiek standardowym? Książką adresową w komputerze, książką u wujka gugla? Jeśli tak to nie ma problemu aby je przenieść do IP czy na cokolwiek. Przed pierwszym iPhone'm używałem N95 z Symbianem i przeniesienie kontaktów było banalne. W zasadzie samo się zrobiło.

Dopełnieniem czary goryczy był brak kompatybilności między sinozębym w samochodzie, a tym co Apple nazywa bluetooth a nim z definicji nie jest, bo nie działa z normalnymi, innymi tego typu urzadzeniami.
    BT Iphone źle działał w moim aucie, skończyło się na aktualizacji oprogramowania radia samochodu bo okazało się, że producent dał plamę. Od tej pory działa wyśmienicie. A co ciekawe HTC syna za chorobę nie dało się podłączyć. SGS i Note działa bez problemu. Nie zauważyłem też złego działania z innymi urządzeniami BT. W pracy mam np słuchawkę wielofunkcyjną Plantronisca i działa. W domu mam podobne akcesorium Sony i też działa. Moduł komunikacji z komputerem diagnostycznym samochodu też działa.

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez Czacha Zobacz posta
    Zainstaluj, sprawdź jak to działa i potem pogadamy
    Dla tych co grają foobarem ciekawa informacja. Jest wtyczka która jest serwerem dla oprogramowania Apple Remote. Jeśli ktoś używa foobara jako odtwarzacza w komputerze robiącym jako mediacenter, działa genialnie. Oczywiście jako biblioteka. Smartfon robi jako "pilot" na którym jest wszystko przedstawione w ładnej, płynnej graficznie formie. Coś podobnego kiedyś Logitech lansował w swoim standardzie Squezze za chore pieniądze. Jest to na tyle dobre rozwiązanie, że powstały dwa analogiczne programy na Androida, korzystające z tej samej wtyczki i przedstawiające się jako Remote. Czyli może być tak, (zresztą taką wariację mam u siebie), że windowsowy foobar na komputerze z Windows, przedstawia się jako serwer Apple iTunes i steruje nim oprogramowanie na Andoidzie przedstawiające się jako Apple Remote.
    Ostatnio edytowane przez Tom01 ; 22-01-2013 o 16:17
    Masz problem z kolorem, wal śmiało!
    e-mail: color@mastiff.pl

Uprawnienia umieszczania postów