Pokaż wyniki od 1 do 10 z 112

Wątek: Ceny używanych 5D MKII

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: Ceny używanych 5D MKII

Cytat Zamieszczone przez crazy Zobacz posta
    Nie mam 5 lat i nie piszę o czymś o czym nie mam pojęcia.

Tu masz nówkę Canon Eos 5D Mark II Body NOWY Gwarancja Raty (2815781431) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

a tu używkę nie trudno znaleźć.

Więć jak widzisz nic trudnego i nie ma tutaj dorabianej ideologii o której piszesz

--- Kolejny post ---

Mam rozenzanie o tym czym piszę więc takie daleko posunięte wnioski zostaw dla siebie. Kolejna sprawa, że nie rozumiem Twojej sugestii o dodatkowej pracy w celu dodatkowego źródła dochodu mój dochód ma się dobrze a na sprzęt foto kasy mi nie brak o jakich frustracjach piszesz? Ot ciekawi mnie skąd takie ceny nic innego.
    Pozdrawiam
    Piszesz, ze masz pojęcie i nie masz 5 lat a tak sie zachowujesz. Foto Gandini to akurat w miarę wiarygodny TIP, ale cena nie jest Kup Teraz tylko do licytacji i na starcie nie jest 6500zł tylko prawie 6700zl.
    Twoje wypowiedzi są mocno naciągane i tendencyjne, mają niewiele wspólnego z rzeczywistością
    Jak Ci kasy nie brak, to kup porządny sprzet w równie porządnym sklepie i po sprawie
    Ostatnio edytowane przez Bolek02 ; 02-12-2012 o 08:50
    Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Uprawnienia umieszczania postów