Pokaż wyniki od 1 do 10 z 963

Wątek: Canon 24mm f/1.4 L II USM lens

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Canon 24mm f/1.4 L II USM lens

Oczywiście że obrazek 7D i 5DMKII da inny... ale czy to wada? Jest to raczej cecha i świadomy wybór. Dlatego pytam tylko posiadaczy 7D i tego obiektywu... co i jak w tym temacie...
    lusaczek, wrzuć coś bardziej ostrego... chyba że nie masz
    było.. C550D, C7D, C28, T17-50VC, Takumar 50SMC, Zenitar 16, S8, S14. Teraz jest tylko lepiej

Cytat Zamieszczone przez Morfii Zobacz posta
    lusaczek, wrzuć coś bardziej ostrego... chyba że nie masz
    nom... nie mam... ale na szczęście to nic komercyjnego... i nie mów państwu młodym może się nie kapną :P

kilka mniej lub bardziej ostrych... również tak specjalnie z flarą... jest i EXIF

Ostatnio edytowane przez lusaczek ; 24-09-2012 o 21:40
    7D, 24-105L, 24LII, 50/1.4, 580EXII, ...mayby soon 135L or something with MACRO

Miałem jakiś czas 5D II i 7D.
    Miałem też w tym czasie 24 1,4 i 35 2,0

Obrazek z 24 na 7D w ogóle mi nie podszedł, to szkło baaardzo traci na cropie.
    ładniej obrazowało 35 2,0 na 5D niż 24L na 7D.

Cytat Zamieszczone przez lusaczek Zobacz posta
    nom... nie mam... ale na szczęście to nic komercyjnego... i nie mów państwu młodym może się nie kapną :P
    Spoko
    Nie jest tak źle... obrazek bardzo podobny do 35L + kolory.. Jak się spisuje AF? Szybki celny ? czy loteria?
    było.. C550D, C7D, C28, T17-50VC, Takumar 50SMC, Zenitar 16, S8, S14. Teraz jest tylko lepiej

Nie jest tak źle... obrazek bardzo podobny do 35L + kolory..
    kolory nawet mi się podobają tak nawet od razu z puszki... pod warunkiem że jest dobre śwatło - to przed kościołem tak na przykład. nie musiałem nawet kontrastu za bardzo w LR podkęcać
    jak się spisuje AF? Szybki celny ? czy loteria?
    co do AF to jakoś nie mam zbytnio jeszcze wyrobionego zdania, choć sporo było bym powiedział delikanie chybionych, ale to raczej moja wina ponieważ zachciało mi się eksperymentować z SERVO :/
    7D, 24-105L, 24LII, 50/1.4, 580EXII, ...mayby soon 135L or something with MACRO

Uprawnienia umieszczania postów