mi tam się podobajak się okaże, że focus jest naprawdę zdecydowanie czulszy w słabym świetle to nawet jestem sklonny wymienic 7d na niego
![]()
mi tam się podobajak się okaże, że focus jest naprawdę zdecydowanie czulszy w słabym świetle to nawet jestem sklonny wymienic 7d na niego
![]()
canon
Nikoniarzy chyba zatkało z wrażenia.
5D 50/1.8 STM + 100/2.8 L IS USM
W jednym z niemieckich sklepów można już zamawiać za 1999€ z dostawą za 6 tyg![]()
przy porownaniu 6D z D600? nie wiem, czy bym sie tak rozpedzal. oba aparaty fajne, a w folderze D600 nawet bardziej sexy...
w Holandii tez niezle sie zaczyna:
http://www.kamera-express.nl/product...cl-ke-propack/
2029 EUR, w komplecie puszka, Lowepro Slingbag 202, darmowa rundka czyszczenia matrycy i jeszcze 100 EUR znizki na zakup nastepnego szkla FF.
2000 nadal ciut drogo, ale juz jest wyraznie lepiej niz oficjalna cena...
Miałem na myśli , że Forum im padłoProfil tamtych puszek mi tak nie podchodzi, że nawet nie myślę w tamtą stronę.
Ostatnio edytowane przez Sunders ; 19-09-2012 o 10:31
Porównując suche dane obu puszek i nie kierując się jakimiś uprzedzeniami to Nikon D600 wypada dużo lepiej na papierze. Jako,że jestem na etapie wyboru to i tak nie biorę pod uwagę tego systemu głównie poprzez jakieś uprzedzenia, emocje itp.
www.pbase.com/arra
4500->F717->G3->10D->D70->R1->30D->40D->D300->R1+5D2
Jeżeli czas to pieniądz, to mogę powiedzieć, że brakuje mi czasu
Mnie tam Canon rozpieścił teraz prawdziwym ISOauto, które to d50 w tej formie miał 8 lat temuPatrząc na puszki Nikona na papierze, to Canon wypada biednie. Gdy siadam przed komputerem i zabieram się za RAW-y sytuacja się odwraca.