Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: Oświetlenie do zdjęć high fashion setupy

Mieszany widok

Bywalec

Domyślnie Odp: Oświetlenie do zdjęć high fashion setupy

kaindox ale czego do mnie piszesz... nie napisałem, że sobie nie poradziłem i się rozpłakałem na środku nie wiedząc co zrobić. Tak do Twojej wiadomości dałem sobie radę i ze zdjęć takim dziadowskim sprzętem każdy był zadowolony :P
    ========
    Ten temat tyczy się pomysłów na nowe ustawienia świateł... nie chce się jednakowych ustaleń trzymać... jak napisałem powoduje to nudę, i człowiek zazwyczaj w świecie zaczyna się wypalać... I zamiast sesji jest siepanie...

Uzależniony Awatar kaindox

Domyślnie Odp: Oświetlenie do zdjęć high fashion setupy

Cytat Zamieszczone przez k-9 Zobacz posta
    Ten temat tyczy się pomysłów na nowe ustawienia świateł... nie chce się jednakowych ustaleń trzymać... jak napisałem powoduje to nudę, i człowiek zazwyczaj w świecie zaczyna się wypalać... I zamiast sesji jest siepanie...
    Jak po jednej sesji zaczynasz się wypalać to nie mam pytań. I jakim cudem chcesz otrzymać pomysły na nowe ustawienia świateł?
    Przecież to by oznaczało że że już je ktoś wykorzystał i już nie są takie świeże. Zostaje Ci tylko eksperymentowanie i wymyślanie samemu nowych setupów, których jeszcze nikt nie wykorzystał. Powodzenia.

Uprawnienia umieszczania postów