Vertax Battery Grip dla Canon 5D Mark III - Optyczne.pl
Już jest u nas
Vertax Battery Grip dla Canon 5D Mark III - Optyczne.pl
Już jest u nas
Oczywiście masz rację . Sponsorem był na Euro. Jednak tak jak na Euro tak na Olipmie mk3 były obecne w dużej ilości. Znaczy to tyle że da się tym robić zdjęcia . Po drugie był to poligon dla mk3 i teraz wyjdzie jaka jest rzeczywistość co nie ujmuje mk3 klasy.
- - - Updated - - -
No musze powiedziec że ładnie to wychszło. Mnie osobiście bardziej odpowiadaja hdr składane osobiścieczasem jednak można zawierzyć aparatowi.
Możesz podać dane ekspozycji ?
- - - Updated - - -
Mam już gripa tej firmy. Robi b.dobre wrażenie . Zobaczymy w praktycze ?
Poligon to był dla 1Dx.. Canon się z tym nie krył, a raczej chwalił (Euro 2012) - Link. 5D3 nie jest aparatem stworzonym do zawodowego fotografowania sportu. Co nie znaczy, że nie można nim zrobić dobrych zdjęć szybko poruszających się obiektów.
To czy jest 5dmk3 czy nie do sportu nie zależy do tego czy my to na forum ustalimy. Oglądałem program przed Euro w którym pokazane były przygotowania do zawodów. Prawie wszystkie aparaty na platformach zdalnych to były 5dmk3 .
- - - Updated - - -
Zgadza się!
- - - Updated - - -
Jak nazwał to jakiś foto magazyn - nikon 800 to lustrzanka na sterydach.
- - - Updated - - -
Pierwsze "ale" do gripa. Zapach tego zamiennika jest lekko nieprzyjemny i podobny jest do obuwia z dalekiego wschodu. Na razie wszystko inne jest ok.
Ostatnio edytowane przez Merde ; 15-08-2012 o 10:14 Powód: Dramatyczna pisownia
Ale mojego linka w zacytowanym przez Ciebie poście sprawdziłeś? A swoją drogą w materiale filmowym zobaczyłeś dokładnie takie aparaty, jakie sponsor chciał/pozwolił żebyś zobaczył.
Po ok. półtora miesiąca zapach znika. Pamiętam, że nowa puszka też nie pachniała fiołkami
.
Puszka nie pachniala jakos odpychajaco ale grip oryginal juz owszem![]()
Może tak być![]()