nowart - zamiast się tłumaczyć, wklej po prostu dane swojej firmy z nipem, napisz uczciwie jak jest bo póki co to co tam napisane brzmi wiarygodnie. Jak ktoś robi w IT (tak jak ja) to wie,że marże na tym sprzęcie są mocno pod woda bo sklepy zarabiają na tzw. kwartanych bonusach wstecznych a Ty jeszcze dowozisz wszystkim do domu. Udowodnij autorowi tego wątku, że jest inaczej bo zdaje się, że wiele osób na tym forum jest mocno przekonanych, że działasz w szarej strefie o czym świadczą chociażby przemilczane wątki o fakurach VAT.
A wpis na blogu możesz zgłosić na policję jeśli to co tam napisane nie jest prawdą. Jesteś tu polecany, myślałem nad zakupami, wpisałem w google "nowart opinie" jak szukałem sprzętu pod dotacje i mi to wywaliło, popytałem kilka osób i dowiedziałem się, że nikt z nich nie dostał od ciebie faktury i jasno wskazywali by kontaktowac się i dogadywac bezpośrednio. Czytałem wątek o lider24 i przyznam bardzo się boję wydawać kasę w ciemno a szukam najtaniej.
W branży też jesteś znany, gdy próbowałem negocjacji cen i podawałem twoje z allegro to od wszystkich usłyszałem to samo i to się pokrywa z tym co wypisano na tym blogu, więc sorry, albo konkurencja cię bardzo nie lubi i wszyscy się umówili na tą samą gadkę albo jest tak jak mówią.
Tak jak MMM napiszał: Co prawda bywalcy forum od dawna wiedzieli o kogo chodziło, ale teraz jest to podane na tacy - więc jest coś na rzeczy. Wklej dane firmy pod jaką prowadzisz działalnośc i wyjaśnij nam sprawę.