Pokaż wyniki od 1 do 10 z 29

Wątek: Pomoc przy zakupie body.

Mieszany widok

Domyślnie

Darx troszkę dystansu i humoru.

Skłąniam się ku 40d natomiast problem w tym iż przekracza mój budżet i dodatkowo 99% ofert to samo body. Nie mam szkła innego niż ten Soligor więc na miasto nie wyjdę. Będe musiał znowu zbierać na szkło. Ehhhh życie

Uzależniony
    Miasto
    Działyń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zdjęciofil Zobacz posta
    Czy ja się smucę Z drugiej strony irytuje mnie takie marudzenie na temat innych. To bez sensu, kiedyś dojdziesz do lepszego sprzętu, lepszych funduszy i zarobków. Wtedy z uśmiechem będziesz traktował takich ludzi. Nie ma, co się spinać na drogie obiektywy czy zachowania

Skłąniam się ku 40d natomiast problem w tym iż przekracza mój budżet i dodatkowo 99% ofert to samo body. Nie mam szkła innego niż ten Soligor więc na miasto nie wyjdę.
    Wyjdziesz, ale będziesz troszeczkę dalej niż inni Nie musisz kupować 40D, możesz się skusić na 30D bądź 20D. Poza tym kiciak, to też nie duży wydatek. Wersja bez stabilizacji, to imho 100-150 złotych. Wersja ze stabilizacją, To wydatek rzędu 200 złotych. Mowa o używkach Jedynie, że uda Ci się trafić na tamrona 18-200, którego miał mój znajomy. Chwalił go sobie, był mega zadowolony z niego. Jak wiadomo wpłynęły na niego złe opinie na forach Być może dałbyś radę te 200-400 złotych wyciągnąć.

Soligor na spotting - chociaż będzie nie lekko,
    Tamron/Sigma 18-200 - na miasto
    |600D|7D|17-40|24-105|70-200|120-400|

Początki nałogu Awatar GhostRider
    Miasto
    Tarnow - okolice

Domyślnie

Skłąniam się ku 40d natomiast problem w tym iż przekracza mój budżet i dodatkowo 99% ofert to samo body. Nie mam szkła innego niż ten Soligor więc na miasto nie wyjdę. Będe musiał znowu zbierać na szkło. Ehhhh życie
    Miałem 40d i powiem Ci, że nie narzekałem na niego. Super AF to jego duża zaleta Co prawda ma LCD na którym nic nie widać, ale w domu okazuje się, że zdjęcia są ok

Poza tym - spokojnie możesz kupić taniego KIT-a - wersję z IS bądź bez Jest to tani zoomik podstawowy, który jest wart swoich pieniędzy

No i trzymanie w ręce jest wygodniejsze większego body. Wg mnie do 450d dobrze byłoby dokupić grip. Przynajmniej ja miałem takie odczucia z 450d i 40d
    Moje zdjęcia na forum
    7d 17-35 18-135STM 35/2 50/1.8 85/1.8 100/3.5 70-200/4 580EXII
    http://jaceklosko.blogspot.com/

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Nie mam szkła innego niż ten Soligor więc na miasto nie wyjdę. Będe musiał znowu zbierać na szkło. Ehhhh życie
    nie panikuj, na allegro można bardzo tanio dostać 18-55 is i masz z czym wyjść na miasto

Uprawnienia umieszczania postów