Pokaż wyniki od 1 do 10 z 472

Wątek: EOS 650D - lustrzanka z nowym AF

Mieszany widok

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Przemek_PC Zobacz posta
    Inaczej być nie może, przecież zawsze nowszy model jest gorszy od poprzednika. Szczególnie jeśli wystawiającym ocenę jest posiadacz tego starszego modelu
    Inaczej mówiąc musi się pojawić następca żeby poprzednik nabrał kultowości :grin:.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Inaczej mówiąc musi się pojawić następca żeby poprzednik nabrał kultowości :grin:.
    600d już sobie właśnie zasłużył na kultowość mając możliwości jakich nie ma żadna inna lustrzanka Canona

Cytat Zamieszczone przez jotes25 Zobacz posta
    Oglądałem pobieżnie, istotnych różnic nie widzę.
    I to mnie martwi nieco, gdyż wygląda na to, że w ciągu ostatnich 3 lat Canon nie ma nam niczego lepszego do zaproponowania jeśli chodzi o matryce (650d, 5dIII). Inni zrobili spore postępy. Mam nadzieję, że u Canona to chwilowa niewydolność (względnie cwaniactwo), choć trwa to zdecydowanie za długo.
    Ostatnio edytowane przez jotes25 ; 21-06-2012 o 15:40 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów