Świetne zdjęcia! Po raz kolejny nie mogę się na nie napatrzeć. Uwielbiam sowy a na Twoich zdjęciach wychodzą naprawdę świetnie!
Świetne zdjęcia! Po raz kolejny nie mogę się na nie napatrzeć. Uwielbiam sowy a na Twoich zdjęciach wychodzą naprawdę świetnie!
5D MK III | 35 1.4 L II | 85 1.2 L II | 16-35 4.0 L IS | 40 2.8 STM
blog.marcinszymkowski.pl | instagram
nienawidzę Cię.
chyba już nigdy nie podniosę do oka aparatu by focić ptaki, przrodę. a na 100% nikomu nie pokażę (chyba muszę swój wątek w makro/przyrodzie skasować).
a zdjęcia... dla mnie perfekcyjne. chylę swój siwy łeb.
zapisuję się do Twego fan-klubu.
Ostatnio edytowane przez jezyor ; 06-05-2012 o 21:02
mam aparat, zamknę świat w pudełeczku...
www.barwnie.com
Doloze i ja swoje trzy niezbyt oryginalne grosze. Ja zazdroszcze umiejetnosci, jednak czasu na takie przygody i.... troszke, ale tylko troszke sprzetu (szkla).
Kilka fot rozbrajajacych, z ostatniej serii najbardziej mnie rozczulila mina tej myszki w dziobie sowy. Domyslam sie, ze wlasnie w takich sytuacjach dociska sie spust i liczy na to, aby budor sie nie zapchal za szybko.pozdrawiam serdecznie!
Nie, no klasa światowa.....
Zdjęcia powalają.
127 światło boskie.
rzeczywiscie zdjecia robia wrazenie. i to bardzo.
wlasciwie jakakolwiek krytyka bylaby tylko szukaniem dziury w calym i udowadnianiem ze kupa nie smierdzi tylko specyficznie pachnie (czyli filozofia rodem jak teorie sergiusza - no offence)
swietny ten ostatni material. brawo - oby tak dalej![]()
Fuji X-H2 | Fujinon 16/1.4 R WR| Fujinon 23/1.4 R LM WR| Viltrox 75/1.2
Moje zdjęcia: https://flickr.com/photos/maciej_k/
Powinieneś prowadzić jakieś plenery w puszczy, mam blisko to sam bym się zapisał![]()
Zdjęcia rewelka!!!
BRAWO!!!!!!!!!!!!!