6-te - rewelacja ...
6-te - rewelacja ...
Canon 5D Mk II + grip |50 f/1.4|85 f/1.8|17-40 f/4.0 L USM |24-70 f/2.8 L USM |70-200 f/2.8 L IS USM | 580 EX | Lowepro CompuTrekker AW | Manfrotto 190 NAT + 141RCNAT |
arturkidon.com
Fotografia dzikiej przyrody GALERIA CB
Masz numer do terapeuty może, bo mam załamanie nerwowe.![]()
"Imagination is more important than knowledge." - szkoda, że brak mi tego pierwszego ...
... mój zestaw...
Zawodowe zdjęcia ;-)
C6DII, C7DII, 400mm f5.6, 17-40 f4.0L, Golphoto YH324C, Yongnuo600EX_RT
super seria
Cała seria dla mnie rewelacyjna, jednak są perełki ;-)
53. kadr i GO;
56. szczególnie przyjazna GO;
58. kolorystyka w połączeniu ze skrzydłami... miodzio;
60. pastelami malowane.
Takie moje przemyślenia :-D
Oglądnąłem wszystkie strony z wielką przyjemnością - niestety nie uzyskasz ode mnie żadnej konstruktywnej krytyki (na która sam czekam też w swoich wątkach :P), bo zdjęcia są znakomite, pewnie kosztowały wiele wysiłku i cierpliwości. Powiem Ci, że widząc takie perełki instynktownie szukam w allegro jakiegoś tele :P ale wiadomo sprzęt to mały fragment sukcesu![]()
Mogą być, ale... lepiej zostaw jakąś przestrzeń nam-amatorom, bo co poniektórzy już leżą na kozetce ciężko załamani
Jakbyśmy się nie widzieli w lipcu to (sądząc po fotce #61) podejrzewałbym, że 2-3s po strzale obrałeś mimowolnie perspektywę żabią, i to mocno spłaszczonąObiecuję, że następny wrzut będzie bardziej świeży i nieco z innej perspektywy...Dobre tele to mały (pan) pikuś - masz mocne nerwy, przy takim byku! - no i świetne zdjęcie również
Pozdrawiam.