Pokaż wyniki od 1 do 10 z 74

Wątek: Czy w tym przypadku sredni format ma sens ?

Mieszany widok

Bywalec Awatar Tornvald
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Tak wiem...znam metode alkosa ale jakos nie bardzo wychodzi...kolorki niby fajne ale wychodza mi ciemne klatki, trzeba by to dopracowac...
    Niestety do mojego Canona cienko z softem, Canoan dorzucil plugin do PSa ale nie dziala to na 7mce. Probuje Vuescan ale mam jakies watpliwosci...w preview wywala okropne ziarno ale jak zeskanuje w 4000DPI to pozniej chyba w miare ok, troche ziarna widac. Ty pewnie masz SilverFasta, wydaje mi sie na pierwszy rzut oka chyba najlepszy jednak w zakupie baaaardzo drogi. Korzystalem dzis z wersji Demo.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tornvald Zobacz posta
    Tak wiem...znam metode alkosa ale jakos nie bardzo wychodzi...kolorki niby fajne ale wychodza mi ciemne klatki, trzeba by to dopracowac...
    Niestety do mojego Canona cienko z softem, Canoan dorzucil plugin do PSa ale nie dziala to na 7mce. Probuje Vuescan ale mam jakies watpliwosci...w preview wywala okropne ziarno ale jak zeskanuje w 4000DPI to pozniej chyba w miare ok, troche ziarna widac. Ty pewnie masz SilverFasta, wydaje mi sie na pierwszy rzut oka chyba najlepszy jednak w zakupie baaaardzo drogi. Korzystalem dzis z wersji Demo.
    Od skanera i umiejętności skanowania zależy bardzo dużo
    Znam takich, którzy chwalą sobie bardzo Vue, ale ja się jakoś z nim nie mogłem dogadać, zresztą nawet jakoś specjalnie się nie starałem, bo SF mi zupełnie wystarcza. Natomiast co do samego skanowania, to tak jak pisałem, używam głównie softu Epsona, który w większości wypadków zupełnie wystarcza.

Uprawnienia umieszczania postów