-
Dopiero zaczyna
dinderi - "Spróbuj zpytać na forum hydraulicznym "mam 18 tysi na wydanie, co kupić, żeby być hydraulikiem?". Albo na elektrodzie napisz coś podobnego, że chcesz być serwisantem sprzetu AGD i co masz kupić. I teraz się zastanów, dlaczego ludzie reagują nerwowo.
Jak jeszcze nie wiesz, to Ci powiem.
Bo nie masz zielonego pojęcia o tym, na czym to polega. Będziesz kolejną osobą na tym rynku, która "Buduje portfolio wiec zrobi ślub za darmo, albo po kosztach, albo nawet z dopłatą". A potem się będziesz dziwił (jeśli jeszcze będziesz na rynku, w ogóle), dlaczego nikt nie szanuje fotografów."
Dzięki za objaśnienie czemu wszyscy tak nerwowo reagują, najwidoczniej dobrze mnie znasz skoro wiesz że nie mam zielonego pojęcia o fotografii, ale z drugiej strony nie musisz mnie znać żeby mnie ocenić bo masz 38 lat, około 2tyś postów i zapewne jesteś podobny do swojego avatara którego masz na tym forum, fotografujesz 20 lat i wiesz wszystko.
Czacha - To prawda, kilka lat temu dostalem dotacje - tylko dlaczego rozmawiamy o tym w tym watku a nie w watku o dotacjach?
Bo panowie z forum nerwowo reagują na konkurencję na rynku która dostała dotację. Oczekują od wszystkich że każdy musi znać każdy obiektyw i aparat Canon, zasięgnięcie opinii któregoś z nich wiąże się z bardzo "ciekawymi opiniami".
Uprawnienia umieszczania postów