Osłona do 35/2 jest wciskana i jest badziewna! Setki razy odpinała się i spadała mi na ziemie![]()
podobnie jak janmar!
a Twoja reakcja na jego opinie jest personalna i odrobine zbaczajaca z kierunku dyskusji z tzw. zachowaniem szacunku do innych uzytkownikow. jeszcze daleko do tego, zeby musialo az dojsc do "spacyfikowania watku", za co dziekuje, ale rownoczesnie prosze o nieco wiecej rezerwy odnosnie prawa innych uczestnikow do wlasnej opinii, zeby sytuacji niepotrzebnie nie nakrecac... rowniez kolege michal_key o wstrzymanie sie od podsycania...
akustyk - nikogo nie mam zamiaru do niczego namawiac ani tym bardziej czegokolwiek podsycać, napisałem własne zdanie ot cała sprawa. Wole cieszyć sie z robienia zdjęć a czy zrobie owe plastikiem za 1000 zł czy magnezowym za prawie 6 tyś nie ma dla mnie znaczenia. Ostatnio robiłem zdjęcia Heliosem i jestem ciekaw czy jakbym je tutaj zapodał który kolwiek z Was rozpoznałby czym faktycznie robione![]()
Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
A sprawdziłeś czym fotografuje jak już tak dogłebnie mnie sprawdzałeś?? To że udzielam sie w takich a nie innych wątkach nie oznacza że jara mnie sprzęt i takie sie nim podniecanie jak Wy to robicie, po prostu lubie poczytać Wasze ekscytacje wszechobecne![]()
Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.
skad w takim razie zalozenie, ze innych uzytkownikow forum jara sprzet? no bo, jak sam stwierdziles, na podstawie aktywnosci na forum tego nie sposob okreslic.
wyczuwam klasyczne polskie "Oni" i konflikt wyalienowanej jednostki...
z zewnetrznej perspektywy nie roznisz sie niczym od innych uzytkownikow forum. to na czym dokladnie polega roznica miedzy Toba a Nami?
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---