Może źle napisałem ale to są 2 grupy ludzi. Ci co nie są zaślepieni żółtą marką i Ci co nie pracują w studio i landszafciarze to ci co narzekają.
Drudzy to jak ktoś napisał talibowie, dla których zawsze Nikon będzie lepszy, nie ważne jaki typ fotografii uprawiają. Nie ważne, że naśmiewali się z 5D2 podając na to argumenty, które teraz podają wychwalając D800 (większa matryca, mniej fps...) Powiało wiatrem z drugiej strony to chorągiewka się ustawia inaczej
Plus teraz wyciągają jeszcze z szuflady niedorzeczne argumenty typu, że Canon gorzej sobie radzi z pannami młodymi będącymi murzynkami![]()
Ja też nie mówię, że 5D2 to aparat pozbawiony wad. Sam byłem jedną nogą po stronie D700 lub ew. D800 jeżeli by był taki jak 5D3Teraz zostaję tu gdzie jestem
Chcę kupić 5D3 i 85L i być jeszcze bardziej szczęśliwy niż jestem
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
W czym? Preorderze który trwa 3tyg. dłużej?![]()
Wrócimy do rozmowy za kwartał, ok?
No właśnie jest na pewno grupa ludzi która wolałaby nowego trabanta FF niż używanego 5D2. Poza tym hasło na sloganie: "First in the world*" zawsze brzmi dumnie i zachęcająco.
* część dalsza, np. "amateur affordable Full Frame body. Outstanding, professional quality pictures now in lightweight body for low price"![]()