Pilniczek i jazda ))
Zamieszczone przez sylwek2k Pilniczek i jazda )) To gdzie jest ten czujnik? Pytam, zanim wszystko upiłuję.
Rozum jest rzeczą najsprawiedliwiej wśród ludzi podzieloną, bo nie spotkałem nikogo, kto by się uskarżał, że ma go za mało Wg Kartezjusza
Zamieszczone przez 4bert To gdzie jest ten czujnik? Pytam, zanim wszystko upiłuję. Najczęściej w prawej "sance" na korpusie. Należny spiłować około 1/5-1/4 stopki. Ale sprawdź stronę bo możne u Ciebie jest inaczej.
Każdy ma takiego ToleDo na jakiego sobie zasłużył. 500D +kit +sigma70-300 APO DG
Zamieszczone przez 4bert To gdzie jest ten czujnik? Pytam, zanim wszystko upiłuję. Pod jedna z blaszek dociskajacych (na sankach) jest malutki bolec - to jest ten czujnik...
Zamieszczone przez sylwek2k Pod jedna z blaszek dociskajacych (na sankach) jest malutki bolec - to jest ten czujnik... Już gada namierzyłem, teraz wiem, co urżnąć.:-D
Nic nie trzeba rżnąć.Co najwyżej wyjąć.
Zamieszczone przez janmar Nic nie trzeba rżnąć.Co najwyżej wyjąć. Ależ drogi kolego, będę urzynał łapkę (kawałek) od dyfuzora. Czujnik niezagrożony.
Zasady na forum