Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Softbox vs Standardowy dyfuzor na lampe

Mieszany widok

Uzależniony Awatar suchyHc
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Owiń lampę kartką tak jak wspomniał przedmówca :P Weź czystą formatu a5, kawalek gumki i skostruuj sobie z tego odblysnik. Ja nawet nie biore tego zestawu ze soba, bo w kazdym miejscu gdzie robie zdjecia kartki ma recepcja, kuchnia czy cokolwiek... często mają też gumki recepturki Efekt jest o wiele lepszy niż strzał bezpośrednim światłem z małej powierzchni dyfuzora. Zaoszczędzone pieniądze rozdaj cyganom
    Skasowali mi ;(

Bywalec Awatar r3b
    Miasto
    Legionowo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez suchyHc Zobacz posta
    Owiń lampę kartką tak jak wspomniał przedmówca :P Weź czystą formatu a5, kawalek gumki i skostruuj sobie z tego odblysnik. Ja nawet nie biore tego zestawu ze soba, bo w kazdym miejscu gdzie robie zdjecia kartki ma recepcja, kuchnia czy cokolwiek... często mają też gumki recepturki Efekt jest o wiele lepszy niż strzał bezpośrednim światłem z małej powierzchni dyfuzora. Zaoszczędzone pieniądze rozdaj cyganom
    Ja w myśl przedmówcy stosuje coś takiego: http://allegro.pl/odblysnik-kierunko...039340917.html

Bardzo dobry sprzęcik. Polecam jeśli nie chcesz się bawić z kartkami, bo nie da to innego efektu niż zwykła kartka papieru

Uprawnienia umieszczania postów