Strona 16 z 130 PierwszyPierwszy ... 614151617182666116 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 1299

Wątek: ŚLĄSK. Grupa fotografów ROW - spotkania

Coś już napisał

Domyślnie

Wywołano mnie do tablicy 25-26 luty jak dla mnie może być z naciskiem jednak na niedzielę. Myślę, że dla całej studyjnej zabawy byłoby dobrze gdyby wasze zaangażowanie było maksymalnie duże więc załatwienie modelki, wizażu itp pozostawiam Wam ale w razie problemów chętnie pomogę.
    Ze spraw organizacyjnych studio jest w Rybniku - adresu nie piszę co mnie nikt nie posądzi o reklamę

Domyślnie

Witam Was. Jakoś nie było dane mi tutaj zaglądnąć ale też jestem z Rybnika Widzę, plener niedawno się odbył Chętnie do was się przyłącze przy najbliższej okazji

Początki nałogu Awatar Fatamorgana
    Miasto
    Yorkshire/Silesia

Domyślnie

Nas tu jest tak naprawdę więcej niż nam się wydaje...
    A Kanonierów zwłaszcza.
    Im nas więcej się zejdzie, tym więcej z tego wyjdzie. I środowisko aktywnych fotografujących się powiększy.
    Jest sporo ludzi, który nie widzieli dotąd sensu się udzielać na forach, nie ciągnęła ich społeczność wirtualna ani nie widzieli potrzeby przyjść na jakieś spotkania klubowe czy wydarzenia, wystawy, bo wolą robić swoje po cichu, ale jak im się stworzy możliwość spotkania z innymi takimi, to okazuje się, że ...jak najbardziej chętnie. W końcu wszyscy- każdy z nas- uczymy się od innych.
    I będzie z korzyścią dla wszystkich, jak zasilimy lokalne- naprawdę prężnie działające środowisko.
    Ponownie zapraszam i przypominam o Rybnickim Festiwalu Fotografii (16-18.03). Pamiętajmy, że to nasze najważniejsze, cykliczne i szanowane wydarzenie fotograficzne w roku.
    Przybądźmy tam wszyscy.

Zapraszamy każdego.
    Ostatnio edytowane przez Fatamorgana ; 05-02-2012 o 00:43
    Sympatyk Canona, użytkownik Sony, posiadacz Nikona.:smile:
    3x body+16, 18-105, 20-35, 50, 70-200f4, 80-200f2.8, 300f4 + rozmaite foto klamoty

Uzależniony Awatar Zbyszko666
    Miasto
    Śl.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bialy_92 Zobacz posta
    Witam Was. Jakoś nie było dane mi tutaj zaglądnąć ale też jestem z Rybnika Widzę, plener niedawno się odbył Chętnie do was się przyłącze przy najbliższej okazji
    No widzisz , tak to jest jak się nie patrzy gdzie trzeba:wink:. Owszem wszystko jasne,że są obowiązki i jak napisał FATA powyżej, kazdy lubi robić to w swoim zaciszu i się nie udzielać. A wiadomo gra jest warta świeczki, szczególnie jak się jest zwolennikiem fotografii.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fatamorgana Zobacz posta
    Nas tu jest tak naprawdę więcej niż nam się wydaje...
    A Kanonierów zwłaszcza.
    Im nas więcej się zejdzie, tym więcej z tego wyjdzie. I środowisko aktywnych fotografujących się powiększy.
    Jest sporo ludzi, który nie widzieli dotąd sensu się udzielać na forach, nie ciągnęła ich społeczność wirtualna ani nie widzieli potrzeby przyjść na jakieś spotkania klubowe czy wydarzenia, wystawy, bo wolą robić swoje po cichu, ale jak im się stworzy możliwość spotkania z innymi takimi, to okazuje się, że ...jak najbardziej chętnie. W końcu wszyscy- każdy z nas- uczymy się od innych.
    I będzie z korzyścią dla wszystkich, jak zasilimy lokalne- naprawdę prężnie działające środowisko.
    Ponownie zapraszam i przypominam o Rybnickim Festiwalu Fotografii (16-18.03). Pamiętajmy, że to nasze najważniejsze, cykliczne i szanowane wydarzenie fotograficzne w roku.
    Przybądźmy tam wszyscy.

Zapraszamy każdego.
    Oczywiście nie chcą się chwalić, ale także was zapraszam na ten festiwal bo zawisną tam moje zdjęcia

Z drugiej strony to rzadko oglądałem ten dział i chyba dlatego na was nie trafiłem

Miasto
    Yorkshire/Silesia

Domyślnie

No proszę... dobrze wiedzieć, że i ludzie stąd tam się wystawiają. Nie tylko Biały zresztą...
    3x body+16, 18-105, 20-35, 50, 70-200f4, 80-200f2.8, 300f4 + rozmaite foto klamoty

Domyślnie

Szczerze to mało znam środowisko Rybnickie poza moją grupą fotograficzną. A można wiedzieć jakieś szczegóły najbliższej sesji?

Miasto
    Yorkshire/Silesia

Domyślnie

Dopiero do ustalenia. Ja mam teraz plener w Milówce na głowie, także tylko pomogę z modelkami jak już.
    A z jakiej grupy jesteś jeśli można spytać?

Uzależniony Awatar Zbyszko666
    Miasto
    Śl.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bialy_92 Zobacz posta
    Szczerze to mało znam środowisko Rybnickie poza moją grupą fotograficzną. A można wiedzieć jakieś szczegóły najbliższej sesji?
    Szczegóły najbliższej sesji to data wstępna 26 luty:wink: (niedziela). Zajęcia Studyjne u Sławka. Co mamy sławku do dyspozycji.?(sprzęt,ile pomieści ludzi w tym wizaż, modelki(ile?). Generalnie jestem zdania, iż modelek powinno być 2 max i w zależności ile nas będzie podzielić się na 2 grupy? A jeżeli będzie optymalnie to działać z jedną czy tam 2 w jednej grupie.

Domyślnie

A gdzie studio się znajduje? I czy mogę jakoś pomóc

Strona 16 z 130 PierwszyPierwszy ... 614151617182666116 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów