Strona 1 z 129 1231151101 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1299

Wątek: ŚLĄSK. Grupa fotografów ROW - spotkania

Mieszany widok

Uzależniony Awatar Zbyszko666
    Miasto
    Śl.

Domyślnie ŚLĄSK. Grupa fotografów ROW - spotkania

Terminarz spotkań grupy:

1. 7.10. Mistrzostwa Polski w motocrossie. Tor Cieszyn. Szczegóły w wątku w bieżących postach.

2. Dzień Otwarty Elektrowni Rybnik. 6.10. Od 9-16. Można focić.

3. 20.10. Ostatnie zawody motocrossowe sezonu TOP AMATOR CUP- tor w Petrovicach k. Karviny (Czechy).

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

na forum CB, może by zacząć jakieś działania i zrzeszyć nieco paru ludzi?
    Ostatnio edytowane przez MacGyver ; 05-10-2012 o 18:44

Coś już napisał Awatar Natan
    Miasto
    Gliwice

Domyślnie

Zglaszam się na posterunku

Miasto
    Śl.

Domyślnie

Nie wierzę ,że jest tylko jeden chętny przedstawiciel hehe No śmiało panowie i panie

Coś już napisał

Domyślnie

no coś wybitnie słabiutko Myślę, że zdecydowanie za słabo opisałeś swój pomysł bo samo zrzeszanie raczej nie pociągnie wielu użytkowników. W samym Rybniku i okolicach jest 5-6 mocno działających kółek, stowarzyszeń itp Niemniej życzę powodzenia i sam chętnie służę pomocą i dobrą radą w każdym projekcie szerzącym zamiłowanie do fotografii.

Bywalec Awatar soltysh
    Miasto
    gdzieś na Śląsku

Domyślnie

Zbyszko666 są osoby, ale coś nieśmiało się ujawniają Ale ja się przyznam Dodam, że mieszkam pod Rybnikiem
    EOS 550D / T17-50 2.8 VC / C50 1.8 / C18-55 3,5-5,6 / C430EX

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Coś mały ten wysyp ;-) Witam,Janusz z Rybnika

Coś już napisał
    Miasto
    SR

Domyślnie

Podpisuję się pod Rybnikiem

Sebastian

Miasto
    Śl.

Domyślnie

zamysł i koncepcja taka, żeby spotkać się pogadać , zorganizować plener niekoniecznie z modelkami itp, lecz po prostu chodzi o zwiedzanie i zdobywanie wspólnego doświadczenia oraz wymiana nim, jak najbardziej. Co do stowarzyszeń wiem, wiem działają, aczkolwiek jakoś ludzie są strasznie skryci i nie wychylają nawet dziurek powyżej swojego nosa ,aby się ujawnić oraz coś zoorganizować.
    Ostatnio edytowane przez Zbyszko666 ; 21-12-2011 o 00:14

Coś już napisał Awatar Natan
    Miasto
    Gliwice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zbyszko666 Zobacz posta
    zamysł i koncepcja taka, żeby spotkać się pogadać , zorganizować plener niekoniecznie z modelkami itp, lecz po prostu chodzi o zwiedzanie i zdobywanie wspólnego doświadczenia oraz wymiana nim, jak najbardziej. Co do stowarzyszeń wiem, wiem działają, aczkolwiek jakoś ludzie są strasznie skryci i nie wychylają nawet dziurek powyżej swojego nosa ,aby się ujawnić oraz coś zoorganizować.
    Mam nadzieję, że to wszystko wypali bo tak obserwuję ten wątek od wczoraj i jakoś tak...mało nas.

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zbyszko666 Zobacz posta
    Cóż może nie każdy ma takową potrzebę. Przecież do tworzenia fotografii wcale nie jest potrzebna żadna grupa czy stowarzyszenie. Wystarczy mieć aparat i nieco chęci - nie zmienia to faktu, że pogadać zawsze można

Strona 1 z 129 1231151101 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów