No nie jestem dzieckiem, wytrzymam te parę dni :P
myślę, że po battlu się ujawnią ludzie ;-)
No nie jestem dzieckiem, wytrzymam te parę dni :P
myślę, że po battlu się ujawnią ludzie ;-)
www.najeli.pl * fb.com/najeli.fotografia
C5 * C5d * C40d * C17-40/4L * C50/1.4 * C85/1.8 * C100/2.8L * C70-200/4L * Samyang 8mm * 430exII
Ci, którzy zebrali jakieś głosy pewnie się ujawnią![]()
Podpisy kłamią
No i nic nie mogę wybrać.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Zapraszam do oddania glosu na najlepsze zdjecie 2012 roku, bo kilka jest ciekawych
http://www.canon-board.info/konkursy...oll-596-a.html
Tu byłbym bardzo ostrożny. Trafiła kiedyś w moje ręce kopia obrazu wymienionego powyżej autora http://www.salvador-dali.com.pl/Salv...mnicegali.html U mnie wisiała obrócona w lewo o 90 stopni. Przyszedł znajomy patrzy, patrzy i mówi: -Zupełnie nie łapię o co tu biega... Ja mówię, że obraz źle wisi i przekręcam go do właściwego położenia. A on: -Patrz! Od razu wiedziałem, że coś jest popier.... No teraz to zupełnie coś innego...
Ja nie wybrałem bo mam jeszcze czas. Sporo czasu a mam tylko jeden głos. Zapisałem sobie zdjęcia w osobnym folderze i odrzucam te zdecydowanie na „nie” Moim faworytem jest 1 Jak dla mnie zdjęcie to dotyka geniuszu.
najeli- a jakie to ma znaczenie kto? Według mnie znacznie większe znaczenie ma to co ktoś zobaczył i pokazał jako nic. Mnie to raczej rajcuje. Na zrozumienie przyjdzie czas.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
www.najeli.pl * fb.com/najeli.fotografia
C5 * C5d * C40d * C17-40/4L * C50/1.4 * C85/1.8 * C100/2.8L * C70-200/4L * Samyang 8mm * 430exII
Ankieta kończy się za trzy dni a jak dotąd tylko 80-ciu użytkowników wzięło w niej udział. zapraszam do głosowania :-)
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Nie ma na co głosować ..![]()
najlepiej na nic nie głosować![]()
Podpisy kłamią