mnie z kolei nic nie zachwyciło. moje nic też takie "nic".
temat trudniejszy niż na pierwszy rzut oka się wydaje![]()
mnie z kolei nic nie zachwyciło. moje nic też takie "nic".
temat trudniejszy niż na pierwszy rzut oka się wydaje![]()
mam aparat, zamknę świat w pudełeczku...
www.barwnie.com
Każde zdjęcie ma "nic" w sobie! Panie i Panowie - to zaszczyt z Wami walczyć! Naprawdę piękne zdjęcia.
5D III + 60D
S8/3,5 + T11-16/2.8 + C24/1,4L + C50/1.4 + C85/1.8 + C70-200/2,8L
C430EXII + C580EXII
+ parę innych gratów :-)
Wachałem się miedzy 3 a 14
Jak dla mnie baaaaardzo interesujący battle![]()
mnie zostalo pogratulowac... poziom jest!
Zapraszam do oddania glosu na najlepsze zdjecie 2012 roku, bo kilka jest ciekawych
http://www.canon-board.info/konkursy...oll-596-a.html
A czymże jest ten poziom? Dla mnie poziom to … Użyję metafory i przypomnę objawy murarskiej choroby: piasek w żyłach, kamienie w nerkach i poziom w spodniach. Jasne?
Jeśli nic nie ma na filmie to czy film jest czy go nie ma? Więc skoro jest film to nic jest na drugim planie bo na pierwszym coś już jest. Jednym słowem jest to film na którym nic nie ma. Posuwając się krok dalej to nic z widocznego negatywu po skanowaniu czy wykonaniu odbitki będzie czarne jak kwit na węgiel. I jak się spytacie kogokolwiek pokazując mu piękny czarny oprawiony fotogram w stosownym rozmiarze -Co widzisz? W odpowiedzi zapewne usłyszysz-Coś w tym jest!
Ogólnie patrząc i pomijając, że na większości zdjęć nic nie ma to wydaje mi się, że jest stanowczo za płasko. Kto popatrzy to gotów pomyśleć, że nic jest cienkie jak więzienna zupa. Stąd pomysł na temat kolejnego battla: Nic w głębi przestrzeni http://www.canon-board.info/showthre...19#post1041019
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
I to by bylo na tyle.
6D - EF 24-70/2.8L USM + EF 50/1.8 II + EF 70-300/4-5.6 IS USM + EF 85/1.8 USM - 580EX II + YN565EX + YN568EX- YN-622C - Bowens 500R kit + akcesoria
Nie mnie się wtrącać biskupom w robotę.
www.najeli.pl * fb.com/najeli.fotografia
C5 * C5d * C40d * C17-40/4L * C50/1.4 * C85/1.8 * C100/2.8L * C70-200/4L * Samyang 8mm * 430exII
Pokaż bazgroły i powiedz, że to Picasso albo Salvadore Dali i będą ochy i achy. Pokaż identyczne bazgroły i powiedz, że to Kowalski to....
Wszystko jest subiektywne. Niestety często subiektywizm zamienia się w subiekta i ocena jest zależna bardziej od osoby autora niż od czegokolwiek innego. Dobrze, że battle jest anonimowy :-)
Janusz,
Old enough to know better - but I do it anyway.
www.najeli.pl * fb.com/najeli.fotografia
C5 * C5d * C40d * C17-40/4L * C50/1.4 * C85/1.8 * C100/2.8L * C70-200/4L * Samyang 8mm * 430exII
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj