Ciekawe, co wymyśliliście![]()
Ciekawe, co wymyśliliście![]()
Cierpliwości :-)
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
No dobra, miclesa zdyskwalifikowałem, resztę zaraz wystawię
Zapraszam do głosowania: http://www.canon-board.info/showthre...88#post1040588
Dwa zdjęcia wykadrowane w prostokąt zostały dopuszczone - informacja że kwadrat jest obligatoryjny pojawiła się zbyt późno.
Ostatnio edytowane przez MacGyver ; 01-02-2012 o 17:41 Powód: Automerged Doublepost
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
oj, nie wszyscy exify usunęli :P
ale zdjęcia super niektóre![]()
Podpisy kłamią
Hmm, wydawało mi się że sprawdziłem wszystkie...
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Każde zdjęcie inne. Każde jedyne w swoim rodzaju.
No i to jest battle!
Świetna sprawa!
Najfajniejsze jest to, że nie mogę poznać które foty były oryginalnie w prostokątach
Inne, tak. Ale wiedziałem, że kilka pomysłów muszę ominąć, żeby się nie powtórzyć![]()
w ogóle ciekawe, że zdjęcia są dość różne...
choć myślałam, że będzie parę większych "odjazdów" na temat ;-)
www.najeli.pl * fb.com/najeli.fotografia
C5 * C5d * C40d * C17-40/4L * C50/1.4 * C85/1.8 * C100/2.8L * C70-200/4L * Samyang 8mm * 430exII
no tak: nawet ''nic'' nie tak łatwo jest uwiecznić, chociaz 14 dała temu dla mnie najlepszy wyraz (według jakiejś tam mojej logiki o ile w ogóle ją mam), 10 mój faworyt - wielkie NIC z trojgiem niebieskich oczu wyłania się z mrocznej odchłani:-P, w życiu nie odgadnę które foto czyje choć chciałam spekulować - tylko po co, gratulacje dla wszystkich za pomysł, czekam na wyniki
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
Pomysłów na NIC sporo :-) Faworyt? Nie posiadam. Każde zdjęcie ma w sobie "coś" a miało być nic![]()
Janusz,
Old enough to know better - but I do it anyway.