najlepiej na nic głosować![]()
najlepiej na nic głosować![]()
mam aparat, zamknę świat w pudełeczku...
www.barwnie.com
A na co?
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Za mało kontrowersyjna zajawka. I taka bez powodu ta bitwa. Najciekawsze były te spowodowane kłótniami![]()
Najciekawsze jest dopiero przed nami. Ja osobiście nie przepadam za tłokiem.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
I tu jest odpowiedz na problemy kolegow. Tzw. dzielo powstaje zawsze w kontekscie, a zatem istotna jest osoba tworcy, czas powstania i inne szwance. Poza tym od czasu wystawienia "Fontanny" przez Duchampa w 1917 roku (najwazniejszego dziela sztuki XX wieku)
czesto gesto bywalo, ze istotniejsza byla mysl tworcy niz jej 'ucielesnienie'. Obecnie czesto gesto za ocene fotografa / aktora / malarza uznaje sie cene jaka bierze za zdjecie / role / obraz oraz to gdzie publikowane / wystawiane sa jego prace. Jest to ... no tak jest i juz.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
81. swiadomie oddal glos niewazny, gdyz zdjecia przedstawiaja 'cos' lub 'nic', zas temat brzmi 'cos ... czyli nic' i zabraklo wg mego subiektywnego, zlosliwego zdania tejze partykuly, ktora implikuje fabule przekazu.
Tlumaczac to na przykladzie anonimowego zdjecia z wyplukana blona. Sergiuszu gdybys mial zrobic zdjecie pt Pies czyli kot, to na zdjeciu nie pokazalbys samego kota.
O teraz to i ja zalapalem co chcialem powiedziec.![]()
Ostatnio edytowane przez grzegorzki ; 04-02-2012 o 09:17 Powód: Automerged Doublepost
6D - EF 24-70/2.8L USM + EF 50/1.8 II + EF 70-300/4-5.6 IS USM + EF 85/1.8 USM - 580EX II + YN565EX + YN568EX- YN-622C - Bowens 500R kit + akcesoria
Nie mnie się wtrącać biskupom w robotę.
Gratulacje dla zwyciężczyni. Interesujący pomysł na "nic".
Ostatnio edytowane przez waldekgdynia ; 06-02-2012 o 23:10
To już można się przyznawać? ;P
5D III + 60D
S8/3,5 + T11-16/2.8 + C24/1,4L + C50/1.4 + C85/1.8 + C70-200/2,8L
C430EXII + C580EXII
+ parę innych gratów :-)
Trzeba
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Zatem trzecie zdjęcie jest mojego autorstwa i niezmiernie cieszy mnie fakt, że zajęło miejsce 2. :-). Tym bardziej, że to moja pierwsza bitwa na tym forum po zmianie systemu na Canona. Dzięki wszystkim, którzy na mnie głosowali!
Gratuluję także zwycięzcy, chociaż nie do końca zrozumiałem zamysł, który być może wydał mi się błahy. Nie wiem... tak czy siak zdjęcie zostało docenione i to się liczy :-) Natomiast moim faworytem była ostatnia fotografia, na którą też zagłosowałem i z którą, de facto zażarcie, walczyłem o miejsce drugie ;-)
Ostatnio edytowane przez szczemat ; 07-02-2012 o 00:34
5D III + 60D
S8/3,5 + T11-16/2.8 + C24/1,4L + C50/1.4 + C85/1.8 + C70-200/2,8L
C430EXII + C580EXII
+ parę innych gratów :-)