Pokaż wyniki od 1 do 10 z 96

Wątek: 20/30d vs 450d

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

Juz o obalaniu mitow nie wspomne. Ba, sam bylem cale zycie przekonany, ze miedzy 20d a 40d jest przepasc w wyciaganiu spalonego niebia - czytalem o tym kiedys, jak wychodzilo 40D (bylo o roznicach 12 vs nowe 14bit). Teraz wiem, ze jak padnie mi 20D wymieniam migawke (sam) i nie zmieniam body.
    I słusznie :smile: .

Mam na dyskach zdjęcia z ostatnich~~ 10 lat.[Wybrane ,oczywiście]
    Są robione 20d,5d i 1Ds mark III.Ogłądam na 27 calowym graficznym monitorze.
    Nie widzę jednej pary zdjęć o której bym powiedział przepaść.

Pełne uzależnienie Awatar jacek_73
    Miasto
    53 N, 18 E

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez janmar Zobacz posta
    ...
    Mam na dyskach zdjęcia z ostatnich~~ 10 lat.[Wybrane ,oczywiście]
    Są robione 20d,5d i 1Ds mark III.Ogłądam na 27 calowym graficznym monitorze.
    Nie widzę jednej pary zdjęć o której bym powiedział przepaść.
    Bo przepaści nie ma prawa być z różnych względów. Natomiast najczęściej w przyrodzie jest tak, że modele z najniższej półki kupują ludzie, którzy o fotografowaniu mają pojęcie niewielkie. Z czasem dochodzi lepsza optyka, człowiek też zaczyna postrzegać rzeczywistość wyraźniej, przy okazji poczyta kilka książek...i wymienia body I z porównania wychodzi że jednak przepaść jest
    Jestę fotografę
    miszcz martwi się o podpis

Fotografujący Awatar michael_key
    Miasto
    Stargard

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacek_73 Zobacz posta
    Bo przepaści nie ma prawa być z różnych względów. Natomiast najczęściej w przyrodzie jest tak, że modele z najniższej półki kupują ludzie, którzy o fotografowaniu mają pojęcie niewielkie. Z czasem dochodzi lepsza optyka, człowiek też zaczyna postrzegać rzeczywistość wyraźniej, przy okazji poczyta kilka książek...i wymienia body I z porównania wychodzi że jednak przepaść jest
    Coś w tym jest.
    Wystarczy, że szkła lepsze i... jest lepiej :-)

Uprawnienia umieszczania postów