Pokaż wyniki od 1 do 10 z 4832

Wątek: Podejrzane aukcje na Allegro itp.

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar xxkomarxx
    Miasto
    Rzeszów, Tarnobrzeg, Sandomierz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tombas Zobacz posta
    może jestem uparty jak osioł, może tez się myle:razz: ale poprosze te screeny...:razz: tylko pamietaj ma to byc edycja tytułu w aukcji gdzie juz jest oferta, jeśli jest jak mówisz to miło bedzie sie czegoś dowiedzieć a jeśli jest tak jak ja twierdzę.... :-)

Właśnie z ciekawości patrzyłem czy tak się da. Aukcja "kup teraz" złożone 2 oferty kupna i nie ma bata żeby można było zmienić tytuł. Jedyne co można to dodać notatkę pod aukcją. Myślę że kwestia rozstrzygnięta.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez xxkomarxx Zobacz posta
    Właśnie z ciekawości patrzyłem czy tak się da. Aukcja "kup teraz" złożone 2 oferty kupna i nie ma bata żeby można było zmienić tytuł. Jedyne co można to dodać notatkę pod aukcją. Myślę że kwestia rozstrzygnięta.
    Nie nie da się z całą pewnościa i nigdy nie było to możliwe. W momencie gdy ktoś już zalicytuje, to istotnie można tylko dopisywać info, ale to niczego nie zmienia we wcześniejszym opisie aukcji.
    Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Domyślnie

Tak czy inaczej konto tego delikwenta zostało zawieszone

Pełne uzależnienie Awatar mxw
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bolek02 Zobacz posta
    Nie nie da się z całą pewnościa i nigdy nie było to możliwe. W momencie gdy ktoś już zalicytuje, to istotnie można tylko dopisywać info, ale to niczego nie zmienia we wcześniejszym opisie aukcji.
    oczywiście, przecież chodzi o to, aby nie zmieniać nic w aukcji, gdy trwa już licytacja albo były zakupy przez kup teraz.

mało eleganckim wytrychem może być umieszczenie treści aukcji w postaci obrazków na zewnętrznych serwerach, ale tak nie da się zmienić tytułu aukcji.
    pozdro.,
    m.

Bywalec
    Miasto
    Radom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mxw Zobacz posta
    oczywiście, przecież chodzi o to, aby nie zmieniać nic w aukcji, gdy trwa już licytacja albo były zakupy przez kup teraz.
    i to jest logiczne!

po wpisach kolegi "MS" już miałem zamieścić ogłoszenie: "Sprzedam 2-letniego opla" i po osiągnięciu adekwatnej ceny zmienić tytuł na "20-letniego"

Uprawnienia umieszczania postów