opcje / zmień - ramka na górze strony... myślisz że mam inne Allegro ?
na życzenie służę screenami ale to jak się wyśpię bo trudy afterów FW dają mi się troszkę we znaki
opcje / zmień - ramka na górze strony... myślisz że mam inne Allegro ?
na życzenie służę screenami ale to jak się wyśpię bo trudy afterów FW dają mi się troszkę we znaki
Ja lubię mieć dowód w postaci paragonu czy innych śmieci które potwierdzą kiedy był sprzęt kupiony czy nie robi mnie chu...a sprzedawca że sprzęt ma rok a rzeczywistości trzy no a także czy sprzęt nie był z jakiegoś powodu na gwarancji nie lubię jak ktoś sprzedaje i takich rzeczy nie ma bo ja trzymam je i mi nie przeszkadzają.
Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
(R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)
Dość dziwne, NOWY aparat i obiektyw, nietrafiony prezent. Już pal licho pudełka, ale gdzie ładowarka i kabel http://allegro.pl/panasonic-lumix-dm...902338242.html ?
No i ten opis prosto z netu.
Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII
Tak czy inaczej konto tego delikwenta zostało zawieszone
pozdro.,
m.
jutro postaram się sprawdzić czy to możliwe w przypadku aukcji ze złożoną ofertą
sorry że tak późno ale trudy FW![]()