Strona 441 z 484 PierwszyPierwszy ... 341391431439440441442443451 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 4 401 do 4 410 z 4832

Wątek: Podejrzane aukcje na Allegro itp.

Zablokowany
    Miasto
    EL PL

Domyślnie

opcje / zmień - ramka na górze strony... myślisz że mam inne Allegro ?

na życzenie służę screenami ale to jak się wyśpię bo trudy afterów FW dają mi się troszkę we znaki

Domyślnie

Ja lubię mieć dowód w postaci paragonu czy innych śmieci które potwierdzą kiedy był sprzęt kupiony czy nie robi mnie chu...a sprzedawca że sprzęt ma rok a rzeczywistości trzy no a także czy sprzęt nie był z jakiegoś powodu na gwarancji nie lubię jak ktoś sprzedaje i takich rzeczy nie ma bo ja trzymam je i mi nie przeszkadzają.

Pełne uzależnienie Awatar tombas
    Miasto
    Nowy Sącz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Em Es Zobacz posta
    opcje / zmień - ramka na górze strony... myślisz że mam inne Allegro ?

na życzenie służę screenami ale to jak się wyśpię bo trudy afterów FW dają mi się troszkę we znaki
    może jestem uparty jak osioł, może tez się myle:razz: ale poprosze te screeny...:razz: tylko pamietaj ma to byc edycja tytułu w aukcji gdzie juz jest oferta, jeśli jest jak mówisz to miło bedzie sie czegoś dowiedzieć a jeśli jest tak jak ja twierdzę.... :-)
    Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
    (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

Pełne uzależnienie Awatar xxkomarxx
    Miasto
    Rzeszów, Tarnobrzeg, Sandomierz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tombas Zobacz posta
    może jestem uparty jak osioł, może tez się myle:razz: ale poprosze te screeny...:razz: tylko pamietaj ma to byc edycja tytułu w aukcji gdzie juz jest oferta, jeśli jest jak mówisz to miło bedzie sie czegoś dowiedzieć a jeśli jest tak jak ja twierdzę.... :-)

Właśnie z ciekawości patrzyłem czy tak się da. Aukcja "kup teraz" złożone 2 oferty kupna i nie ma bata żeby można było zmienić tytuł. Jedyne co można to dodać notatkę pod aukcją. Myślę że kwestia rozstrzygnięta.

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Dość dziwne, NOWY aparat i obiektyw, nietrafiony prezent. Już pal licho pudełka, ale gdzie ładowarka i kabel http://allegro.pl/panasonic-lumix-dm...902338242.html ?
    No i ten opis prosto z netu.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez xxkomarxx Zobacz posta
    Właśnie z ciekawości patrzyłem czy tak się da. Aukcja "kup teraz" złożone 2 oferty kupna i nie ma bata żeby można było zmienić tytuł. Jedyne co można to dodać notatkę pod aukcją. Myślę że kwestia rozstrzygnięta.
    Nie nie da się z całą pewnościa i nigdy nie było to możliwe. W momencie gdy ktoś już zalicytuje, to istotnie można tylko dopisywać info, ale to niczego nie zmienia we wcześniejszym opisie aukcji.
    Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Domyślnie

Tak czy inaczej konto tego delikwenta zostało zawieszone

Pełne uzależnienie Awatar mxw
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bolek02 Zobacz posta
    Nie nie da się z całą pewnościa i nigdy nie było to możliwe. W momencie gdy ktoś już zalicytuje, to istotnie można tylko dopisywać info, ale to niczego nie zmienia we wcześniejszym opisie aukcji.
    oczywiście, przecież chodzi o to, aby nie zmieniać nic w aukcji, gdy trwa już licytacja albo były zakupy przez kup teraz.

mało eleganckim wytrychem może być umieszczenie treści aukcji w postaci obrazków na zewnętrznych serwerach, ale tak nie da się zmienić tytułu aukcji.
    pozdro.,
    m.

Bywalec
    Miasto
    Radom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mxw Zobacz posta
    oczywiście, przecież chodzi o to, aby nie zmieniać nic w aukcji, gdy trwa już licytacja albo były zakupy przez kup teraz.
    i to jest logiczne!

po wpisach kolegi "MS" już miałem zamieścić ogłoszenie: "Sprzedam 2-letniego opla" i po osiągnięciu adekwatnej ceny zmienić tytuł na "20-letniego"

Zablokowany
    Miasto
    EL PL

Domyślnie

być może macie rację - edytowałem owszem ale tytuły aukcji w których nie złożono ofert
    jutro postaram się sprawdzić czy to możliwe w przypadku aukcji ze złożoną ofertą

sorry że tak późno ale trudy FW

Strona 441 z 484 PierwszyPierwszy ... 341391431439440441442443451 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów