Strona 391 z 484 PierwszyPierwszy ... 291341381389390391392393401441 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 901 do 3 910 z 4832

Wątek: Podejrzane aukcje na Allegro itp.

Bywalec
    Miasto
    Lublin/Gorzów Wlkp.

Domyślnie

Jakie konsekwencje mogą czekać osoby (sprzedawcy), które odwołują oferty licytacji z przyczyn innych niż kradzież czy zniszczenie? Np. Transakcja nie dochodzi do skutku bo sprzedawca odwołał oferty i zamknął licytację.

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez spuki Zobacz posta
    Jakie konsekwencje mogą czekać osoby (sprzedawcy), które odwołują oferty licytacji z przyczyn innych niż kradzież czy zniszczenie? Np. Transakcja nie dochodzi do skutku bo sprzedawca odwołał oferty i zamknął licytację.
    Żadne.
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krzychu Zobacz posta
    Żadne.
    Ponoć w przypadku nagminnego odwoływania ofert Allegro zawiesza konta.
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Pełne uzależnienie Awatar xxkomarxx
    Miasto
    Rzeszów, Tarnobrzeg, Sandomierz

Domyślnie

Zawiesza jeśli jest duża ilość próśb o zwroty prowizji(wcześniej ostrzeżenie). Jeśli nikt nie licytuje to nic się nie stanie. Im więcej razy wystawisz tym lepiej dla nich. Ale w przypadku jeśli ktoś licytuje i odwołuje się dość często to wiadomo że coś nie gra albo że zostało nawiązane porozumienie poza allegro (patrz strata prowizji)

Coś już napisał Awatar myu.fokeshi

Domyślnie

beniamin2

ja tutaj kilka miesiecy temu pisalem o swoich przygodach z Grzegorzem W. z Otwocka, on jest jakis popier....co kilka miesiecy robi takie akcje. poszukaj w necie...wystawia sprzet ktorego nie ma, pozniej kreci, ze w szpitalu on albo zona i po straszeniu policja zwraca kase. nie wiem o co mu chodzi, ale to sie nadaje do telewizji.

Domyślnie

To jaki ma nik na allegro pan W. ?

Bywalec
    Miasto
    Lublin/Gorzów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krzychu Zobacz posta
    Żadne.
    Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    Ponoć w przypadku nagminnego odwoływania ofert Allegro zawiesza konta.
    Cytat Zamieszczone przez xxkomarxx Zobacz posta
    Zawiesza jeśli jest duża ilość próśb o zwroty prowizji(wcześniej ostrzeżenie). Jeśli nikt nie (...)
    Dzięki za odpowiedzi na pytanie.
    Bardzo irytują mnie takie zachowania sprzedawców. Szkoda, że jako licytujący możemy złożyć tylko zawiadomienie do allegro za co sprzedawca dostanie nic nie wnoszące dla jego konta ostrzeżenie.

Coś już napisał Awatar myu.fokeshi

Domyślnie

Hubi78, Wiśniewski sprzedaje głównie na CB, i innych forach...wiecie co jest najgorsze? po mojej akcji rok temu, znalazłem go na NK i napisałem do jego żony, rodziny i znajomych, co wyprawia...m.in. o tym, że właśnie swoją żonę do szpitala wysyła i jak widać wogóle na nim to wrażenia nie zrobiło, bo nadal kręci te same numery...co za człowiek?!?!

Zablokowany
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez myu.fokeshi Zobacz posta
    znalazłem go na NK i napisałem do jego żony, rodziny i znajomych, co wyprawia...m.in. o tym, że właśnie swoją żonę do szpitala wysyła i jak widać wogóle na nim to wrażenia nie zrobiło, bo nadal kręci te same numery...co za człowiek?!?!
    Widocznie żona jak i pozostała część rodzinki mają albo w......e na to albo po prostu to olewają. Jeśli po miesiącu człowiek oddaje pieniądze, to być może gdzieś tam obstawia te grosze. W PL każdy kombinuje czy to ksiądz czy jakiś sprzedawca, to już chyba nie ma znaczenia.

Dopiero zaczyna Awatar beniamin2

Domyślnie

Pisałem ostatnio na temat kontaktującego się ze mną pana w sprawie G. Wiśniewskiego
    po paru wymienionych zdaniach i ustaleniu taktyki działania oddzwonił do mnie w piątek z informacją że sprawa się rozwiązała......i tu uwaga......
    przysłał aparat zgodny ze zgodnym przebiegiem i opisem....
    tym bardziej jest dla mnie alienem ....
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    sory za błąd w zdaniu....
    *przysłał aparat ze zgodnym przebiegiem i opisem....
    Ostatnio edytowane przez beniamin2 ; 08-05-2011 o 11:39 Powód: Automerged Doublepost
    .....uczciwie tyram na szczęście

Strona 391 z 484 PierwszyPierwszy ... 291341381389390391392393401441 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów