Strona 35 z 36 PierwszyPierwszy ... 2533343536 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 341 do 350 z 354

Wątek: Parodie na weselach (i nie tylko) :D

Pełne uzależnienie Awatar bebesky
    Miasto
    kielce

Domyślnie

Czyli właścicieli sali było dwóch? Dinderi zrozumiał - ja dalej nie wiem o co chodzi.
    o fotografii im więcej wiem tym mniej wiem a efekty coraz gorsze

Domyślnie

Sorka tam zamiast właściciel sali powinno być Para młoda A więć
    Na jednym z wesel właściciel sali podjechał Audi Q7 i wysiadł w gumiakach Nic w tym dziwnego jak by w tym samym momencie NIE PRZYJECHAŁA PARA MŁODA . Koleś podobno miał nierówno pod sufitem
    Byłem zaspany jak pisałem.

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lukasz5DmkI Zobacz posta
    (...) Koleś podobno miał nierówno pod sufitem
    Facet w gumofilcach wysiadający z Q7, podążający do własnej sali weselnej, to raczej ekscentryk.

Uzależniony Awatar mc_iek
    Miasto
    Kępa Niemojewska

Domyślnie

Mieszkam na wsi i tam widok faceta w gumofilcach i kufajce, wysiadającego z Grand Voyagera nie robi na nikim wrażenia... Podwoził mnie kiedyś w zimie, 4 km przez las, ze stacji PKP do domu traktorem, siedząc w nim w koszulce z krótkim rękawem. Wariat? Nie. Po prostu ma klimę w kabinie... Bardzo sympatyczny i uczynny człowiek.
    Ostatnio edytowane przez mc_iek ; 28-09-2011 o 12:35
    Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

To wszystko pewnie dlatego, że KRUS płaci ;-)
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Uzależniony Awatar mc_iek
    Miasto
    Kępa Niemojewska

Domyślnie

To na pewno!
    Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!

Domyślnie

Oki rozumiem wieś prac na polu itp ale podczas przywitania młodych wejść tuż obok nich do sali w gumiakach to tak nie bardzo mam gdzieś nawet chyba tą fotkę

Bywalec Awatar zbirr

Domyślnie

Może nie ślubnie ale po ślubnie.
    Kiedyś zadzwonił do mnie facet, podpity zresztą, z opowieścią że kilka m-cy temu się ożenił i takie tam. Po kilku minutach pytam w czym mógłbym pomóc skoro się ożenił i ma wszelkie pamiątki. Chrzest czy co? On mi: Nie, panie, przerwa. Pytam więc dalej. Ciągle cisza. W końcu rozmówca przerywa swoje milczenie i pyta ile bym wziął za 5 zdjęć. Pytam jakich, on mi że obojętnie aby twarze było widać i sytuacje. Pytam dalej, czyje twarze i jaką sytuację. On że jego żony i jej kochanka w sytuacji "sam na sam". Mówię że nie mam takiego sprzętu itd, on że jak się na dach wejdzie w garażu to widać całą sypialnię itd. W tym momencie ja zacząłem się tłumaczyć że nie mam czasu itp. Ciężka sytuacja ogólnie.
    Mieliście coś podobnego?

Pełne uzależnienie Awatar airhead
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zbirr Zobacz posta
    Może nie ślubnie ale po ślubnie.
    Kiedyś zadzwonił do mnie facet, podpity zresztą, z opowieścią że kilka m-cy temu się ożenił i takie tam. Po kilku minutach pytam w czym mógłbym pomóc skoro się ożenił i ma wszelkie pamiątki. Chrzest czy co? On mi: Nie, panie, przerwa. Pytam więc dalej. Ciągle cisza. W końcu rozmówca przerywa swoje milczenie i pyta ile bym wziął za 5 zdjęć. Pytam jakich, on mi że obojętnie aby twarze było widać i sytuacje. Pytam dalej, czyje twarze i jaką sytuację. On że jego żony i jej kochanka w sytuacji "sam na sam". Mówię że nie mam takiego sprzętu itd, on że jak się na dach wejdzie w garażu to widać całą sypialnię itd. W tym momencie ja zacząłem się tłumaczyć że nie mam czasu itp. Ciężka sytuacja ogólnie.
    Mieliście coś podobnego?
    po co się głupkiem przejmować?
    Canon 6D + 20/2,8; 35/1,4; 85/1,8; 70-210/3,5-4,5
    Fujifilm x100

mgrochocki.wordpress.com

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez airhead Zobacz posta
    po co się głupkiem przejmować?
    Facet był zdesperowany i tyle.. Szkoda go..

A jak już zjechaliśmy z tematem na takie smutne rewiry: kiedyś zostałem poproszony o zrobienie zdjęć na pogrzebie dziecka. Prośba o tyle uzasadniona, że robiłem ślub rodzicom, sesję ciążową Bartusia i chrzciny. Za nic bym nie pociągnął tego tematu, po prostu ryczałbym z całą resztą zamiast robić cokolwiek. Nie wypadało też odmówić. Zbiegiem okoliczności miałem już zlecenie na ten dzień, inaczej nie wiem, jak bym sobie poradził :sad:
    Jarek

Strona 35 z 36 PierwszyPierwszy ... 2533343536 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów