Strona 317 z 345 PierwszyPierwszy ... 217267307315316317318319327 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 161 do 3 170 z 3447

Wątek: [micles] Jeszcze raz ja.

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Na żadne warsztaty złotówki nie wydam
    Ostrzeżenie za OT

Janusz,
    Old enough to know better - but I do it anyway.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zaitsev Zobacz posta
    micles, widzisz, muszą być cukierkowe kolory, żeby repo było dobre.
    nie chodzi o cukierkowe kolory wcale , moim zdaniem fajna obrobka nie musi oznaczac cukierkowych kolorow, ona ma byc FAJNA

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Tatry
    (plener CFK, dziękuję wszystkim zaangażowanym!)

(jak pokićkam jakieś nazwy, to nie krzyczeć - ja się nie znam, pierwszy raz w Tatrach byłem )

772. Zadni Staw i Wole Oko
    (robione spomiędzy Zawratu i Świnicy, 26.09.2011r, 06:18)

!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    .

.

Dla tych, którym pseudoHDRy nie podchodzą :

773. Zadni Staw i Wole Oko
    (robione spomiędzy Zawratu i Świnicy, 24.09.2011r, 10:24)

Ostatnio edytowane przez micles ; 29-09-2011 o 00:38 Powód: Automerged Doublepost

Początki nałogu Awatar polm

Domyślnie

773 lepsze bo jest ta mgiełka.
    Jestem zadowolnym ze swojego sprzętu pstrykiem-gawędziarzem.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Niestety, na tym wschodzie na który się pokusiłem żadnych ciekawych zjawisk atmosferycznych nie zaobserwowano. Się pojedzie jeszcze raz.

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Niestety, na tym wschodzie na który się pokusiłem żadnych ciekawych zjawisk atmosferycznych nie zaobserwowano. Się pojedzie jeszcze raz.
    No tak to bywa że czasem trzeba kilka razy gdzieś wejść żeby coś ciekawego ustrzelić:-P Patrząc ogólnie na miejsca które w tym rejonie tatr się znajdują to tutaj nie jest jakoś nadzwyczaj ciekawie. No ale łatwo dostępne, a Tobie chwała za to że chciało Ci się tyłek ruszyć bo w dzisiejszych czasach to u ludzi młodych nie częste zjawisko:smile: Zdjęcie 773 zdecydowanie lepsze. Nie żebym nie lubił pseudo hdr-ów ale ta żółć nad szczytami...

Coś już napisał Awatar tomicher

Domyślnie

Po pierwsze jeżeli możesz to podpisz dobrze zdjęcie bo na zdjęciu widać Zadni Staw Polski oraz Czarny Staw Polski. Wole Oko widać ale ma kilka pikseli...
    Wiem, że dla większości to pewnie niema żadnego znaczenia ale drażni mnie hehe

To ze wschodu przeoraj jeszcze raz bo bazę masz świetną. Jednak ta żółć nad morskim okiem totalnie niszczy klimat i naturalność tego strzału.

Na dysku czeka na mnie baaardzo podobny kadr tylko na 16mm. Nie miałem jednak takiego waruna wczesnoporannego jak ty.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez X tomicher X Zobacz posta
    Po pierwsze jeżeli możesz to podpisz dobrze zdjęcie bo na zdjęciu widać Zadni Staw Polski oraz Czarny Staw Polski. Wole Oko widać ale ma kilka pikseli...
    Wiem, że dla większości to pewnie niema żadnego znaczenia ale drażni mnie hehe
    Obczajając co to za zbiorniki na google mapsach właśnie miałem problemy z drugim zbiornikiem - czy to ten mniejszy i bliski i widać go na zdjęciu w całości, czy może jednak ten większy, dalszy, ale mniejszy na zdjęciu przez to, że zasłonięty. Przepraszam. Nazwy jakoś bardzo mnie nie kręcą, to dlatego.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Zapomniałem o pozostałościach po Bieszczadach :

Gwiazdy :

774.

775.

Burza o wschodzie

776.

777.

Burza 2 :

778.

779.

780.

Domyślnie

w 775 niedokładnie drzewa obrysowane, strasznie jasna poświata naokoło nich, gwiazdy- żóóóółto, burza super, 780- wtf i o co chodzi? (brakuje jakiegoś kontekstu...)
    Z Markiem, Elą, Nikosiem i czterdziestką na karku przemierzam świat....

Strona 317 z 345 PierwszyPierwszy ... 217267307315316317318319327 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów