Mówiłem ci o tym wcześniej, czy sam na to wpadłeś? Bo dokładnie to samo sobie pomyślałem 5min po zrobieniu zdjęcia
Kontekst jest taki, że sobie poszliśmy w letnich ciuchach na jedną z niewielu tras, którą mogliśmy zrobić bez bagaży, no i wszyscy stwierdzili, że zrobią ją tak na prawdę bez bagaży (kurtek itp) no i jakieś 30min za Chatką Puchatka złapała nas burza i było zimno i to co jest na zdjęciu to taniec gniewająco-rozgrzewający![]()
Z okazji warsztatów fotografii prasowej i reportażowej Cyfrowe.pl prowadzonych przez Renatę Dąbrowską powstało takietam zdjęcie :
(JPG prosto z puchy - takie zasady konkursu. Na potrzeby CB tylko pomniejszony.)
781.
Piotr (w czapce) wraz z kolegami podczas nieustannego kibicowania Lechowi Poznań.
"Nieustanna zabawa, nie martwimy się o nic" - komentują.
782. Autopole
Już wpisałem pytanie o genezę słowa autopole, wraz z sugestią co do wcześniejszych aktywności na forum, a tu w wątku Sergiusza pojawiło się wyjaśnienieEch spóźniłem się z bystrością.
Czekam co bedzie dalej![]()
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Ostatnio edytowane przez Sergiusz ; 08-12-2011 o 17:29 Powód: Automerged Doublepost
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Ostatnio edytowane przez dinderi ; 08-12-2011 o 17:32 Powód: Automerged Doublepost
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---