Z dawna. Z wtedy z kiedy ostatni kolorowy Rogalin, który tu wrzucałem. Wtedy co z Rocko byłem i nas komary pociachały...
Z dawna. Z wtedy z kiedy ostatni kolorowy Rogalin, który tu wrzucałem. Wtedy co z Rocko byłem i nas komary pociachały...
435 jest niezłe. Podoba mi się. Ma w sobie coś, co przykuwa uwagę, bardzo klimatyczne.
C 30 | C 50D | 8 fisheye | 17-55 | 35 | 50 | 85 |
nosz q....zdjęcia mi się nie ładują arghh
5dm2
co prawda wątek o czym innym ale dla mnie osobiście te drzewa najciekawsze, pierwsze i drugie z serii świetny klimat, mógłbym sobie takie foto wydrukować i powiesić na ścianie
a ostatnie serie b&w z modelkami zupełnie do mnie nie przemawiają
Wkurzające są te studia. Niby mało robię, ale i tak na nic czasu nie mam. Już nawet ze zdjęciami mam takie zaległości, że kwiczę.
Na dworze tak zimno, to rozweselę może trochę kolorkami :
Imieniny ulicy Święty Marcin
INFO
(442, 443, 445, 447 z lampą na kablu i niebieskim filtrem)
442.
443.
444.
445.
446.
447.
448.
449.
450.
451.
452.
453.
454.
455.
456.
"Wkurzające są te studia. Niby mało robię, ale i tak na nic czasu nie mam. Już nawet ze zdjęciami mam takie zaległości, że kwiczę."
Micles rzuć te studia. Po kiego one Tobie!? czy jak zrobisz studia to lepiej będziesz zdjęcia robił?? czy nie masz żeby przebijać się do czołówki fotografów! Zabierają niepotrzebnie czas i pieniądze. Wiesz ile sprzętu za tę kasę byś kupił?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
zamiast czy w 4 wierszu winno być "Czasu".
Ostatnio edytowane przez januszP. ; 17-12-2010 o 07:04 Powód: Automerged Doublepost
Taka decyzja. Nie chcę mieć foto jako jedynego zawodu, bo znam ludzi, którzy źle na tym skończyli.
Dobra, a coś o zdjęciach?