Zobacz wyniki ankiety: Zamienniki

Głosujących
155. Nie możesz głosować w tej sondzie
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 868

Wątek: Zamienniki baterii

Mieszany widok

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez axk Zobacz posta
    Temat tych akumulatorów powraca jak bumerang. Przejrzyj ten wątek a znajdziesz odpowiedzi na swoje pytania.
    ja do swoej 50-tki dokupiłem aku marki HAMA i po zastanowieniu to nawet nie wiem, który aktualnie mam w aparacie. oba działają zamiennie i dobrze... z tym, że ten Hama wcale nie był taki tani.
    70D, C. EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM, C. EF 50mm f/1,8 STM, C. 100mm 2.8L Macro IS USM, C. EF 70-200mm f/4 L IS USM, C. Speedlite 430EX II, Velbon sherpa 600R, Marumi Super DHG

Pełne uzależnienie Awatar axk
    Miasto
    SK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kawo Zobacz posta
    ja do swoej 50-tki dokupiłem aku marki HAMA i po zastanowieniu to nawet nie wiem, który aktualnie mam w aparacie. oba działają zamiennie i dobrze... z tym, że ten Hama wcale nie był taki tani.
    Moja wypowiedź odnosiła się do tych konkretnych "oryginalnych" akumulatorów Canon'a oferowanych na wskazanej aukcji, tak więc nie bardzo wiem jaki to ma związek z zamiennikami Ham'y o których piszesz.
    EOS + Speedlite

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez axk Zobacz posta
    Moja wypowiedź odnosiła się do tych konkretnych "oryginalnych" akumulatorów Canon'a oferowanych na wskazanej aukcji, tak więc nie bardzo wiem jaki to ma związek z zamiennikami Ham'y o których piszesz.
    no w zasadzie to żaden, z tym, że ja nie spinałem się na pesudooryginały na 40% ceny myśłąć, że dostaję 100%-owe oryginały, tylko sobie kupiłem zainenika całkiem dobry, ale za cenę dokłądnie 139 zł...
    70D, C. EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM, C. EF 50mm f/1,8 STM, C. 100mm 2.8L Macro IS USM, C. EF 70-200mm f/4 L IS USM, C. Speedlite 430EX II, Velbon sherpa 600R, Marumi Super DHG

Uprawnienia umieszczania postów