A co, jeśli z dnia na dzień kolor stanie się demode?
:lol::lol::lol: Pozostaje odpowiedzieć: "- W tym odcieniu jeszcze nie!"...
Wersja do druku
no to kolor mojego korpusu tez moze sie stac demode i jak nietrudno sie domyslic, enmode bedzie "tak przypadkiem" korpus nowszy i drozszy :mrgreen:
wiesz... moja slubna, jak zapewne wiele malzonek, w bezkrytycznosci (a mozna nawet powiedziec: bezczelnosci) potrafi przebic nawet mnie. najbardziej rozbawia mnie pretensjami, ze nie mozna sie bylo do mnie dodzwonic, w sytuacji kiedy od 2001 roku jej samej nie zdarzylo sie ani razu odebrac telefon za 1 razem (mimo odczekania przeze mnie 10 dzwonkow) a przypadkow "bo mialam telefon gleboko w torebce i nie slyszalam" to juz w tym miesiacu sie na palcach dwoch rak nie zliczy :mrgreen:
taktownie milcze w takich sytuacjach ze spuszczona glowa - prawda prawdą, ale zyc tez jakos trzeba... :-D
śmiejcie sie, a doczekamy sie czasow ze za czarny bedzie trzeba doplacac... jak w samochodach :)
nie uważam, żeby to było fajne, jak by canon to podłapał. Zdarzyło by się na przykład, że możesz super tanio kupić jakiegoś canon'a XD XXD XXXD ale byłby on różowy, a Ty uprawiasz street foto. I co wtedy? Pominąłem już fakt, że czułbym się nieco niekomfortowo z różowym aparatem.
Tak, z chęcią kupiłbym kanarkowożółtego 1Ds. Do tego podpiął przez adapter Nikonowe 14-24 i patrzył na reakcję ludzi z czerwonymi paskami obok dekielków. :mrgreen:
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
To co można by jeszcze wrzucić do takiego 550D?