OK Moje juz dotarly (szybko jak na wysylke do UK), dzieki Diodak. Szkoda, ze bez smyczy :(
OK Moje juz dotarly (szybko jak na wysylke do UK), dzieki Diodak. Szkoda, ze bez smyczy :(
dotarło.! :) Dziekuje Łukasz
A czy jest jeszcze szansa zamowic???bo przegapilem to sobie a widze ze formularz jest juz niedostepny;(
Stronę temu napisałem, że dwie strony temu jest na to pytanie odpowiedź... Czasem dobrze jest najpierw przeczytać cały temat.
dwadziescia szesc stron? :mrgreen:
kiedy planuje sie następną edycje identyfikatorów i smyczy
Nigdy? :D
doszło :)
jaram sie nieprzeciętnie tym gadżecikiem :)
Ja tez chcialbym sie troche poonanizowac przy tym gadzecie!!!pomocy
Najgorsze informacje to brak informacji ;). W drukarni zlewają chyba moje maile dlatego zostaje telefon. Wrzesień to taki ciężki okres dla studenta dlatego bądzcie wyrozumiali, dużo na głowie, mało w głowie ;) i trzeba to przeżyć.
Uzbierało się 22 sztuki do dzisiaj a to trochę mało. Jeśli chcecie czekać to przysyłajcie PW i róbcie wpłaty bo raptem połowa z tych zamówionych została zapłacona.
Nawet nie napisałeś,że poprawione IDki wróciły z drukarni:) Ładną dzisiaj miałem niespodziankę.Identyfikatorek wygląda wyśmienicie,dzięki wielkie.
hej właśnie dotarła do mnie przesyłka z poprawionym identyfikatorem i smyczka jest super dzięki Diodak :smile:
no tom prawdziwy canonier jeszcze tylko pstrykać pstrykać i jeszcze raz pstrykać :-)
moge wiedziec kiedy moglbym sie spodziewac poprawionego IDka??
bo widze ze czesc osob juz dostala, a u mnie w skrzynce pusto :(
Co tak tu cicho.. ? Aha, wszyscy dostali co mieli dostać :) A ja czekam wciąż na drugi egzemplarz identyfikatora, który miał być poprawiony i dalej nic :(. Chyba wcześniej złożę wszystkim życzenia noworoczne niż się doczekam ...
no nie... ja caly czas czekam na ID z tej wadliwej serii :(
mam tylko nadzieje ze si doczekam jeszcze w tym roku
Też jestem chętny na ID.
Witam serdecznie, czy jest możliwość wznowienia produkcji ID?
Nie wiem dlaczego już nie prowadzicie tego, świetny gadżet dla fanów fotografii, a szczególnie dla Canonierów :)
Pzdr. i po cichu 'marze' o takim IDku
/flaszka juz sie chlodzi ; )
Ok, rozumiem... sprobuje zebrac jakas garstke osob.
Moze dobrym poymslem byloby jakos pogrubienie/wyznaczenie tego wątku na gł. stronie FORUM ?
pzdr
.
Popieram S.W.A.T-a. Osobiście znalazłem ten wątek jak było już "po ptakach". Co prawda czasami nie mam czasu przez kilka tygodni zajrzeć na forum więc i wyróżnienie wątku może nie pomóc. Teraz wątek subskrybowałem i czekam na nowa turę. Myślę że przy takiej akcji nikt by się nie obraził gdyby dostał e-maila z informacją i szybciej zebrała by się wymagana 100-ka.
Jest PRZYKLEJONY w Hydeparku - na pierwszym miejscu. Choć nie powinien już być, bo nieaktualny.
Wyróżnienie pomagało tym co ten wątek zauważyli. Niestety na tych co jakimś dziwnym odruchem unikają wątków przyklejonych - nic nie poradzimy :roll: .
Hmm no tak czasami jest... a moze tak jak kolega wyzej dal sugestie aby wyslac auto-mail'e z informacja?
pzdr.
A potem się procesować o niezamówioną informacje handlową przesyłaną drogą elektroniczną (w skrócie: spam) ?
Wielu już na tym forum widziałem "dziwnych" użytkowników i ja na miejscu Hazana nie słałbym żadnego masowego emaila, tym bardziej z akcją sprzedaży czegokolwiek.
Wybacz ale twoje sugestie brzmią jakbyś chciał byśmy myśleli i czytali za użytkowników (nawet informowali o przyklejonych wątkach :roll: ). Jeśli kogoś temat (za)interesuje to znajdzie to, co mu potrzebne. Dlaczego wszystko ma być podane na tacy? :?
moze ktos ma ochote zadeklarowac sie do zbiorki zgloszen od 100 osob ?
Ja już we wrześniu wysłałem do Diodaka info i nadal czekam na odpowiedź co w sprawie dodatkowych ID.
:?:
ja tak samo, wpisałem się na listę, wpłaciłem pieniądze a teraz spokojnie czekam na jakieś info
ja zrobiłem jak Gutek :)
Może mało ogarniam ale gdzie jest ta lista? Będą jeszcze te ID w ogóle? Bardzo chętnie bym kupił.
u Diodaka: http://canon-board.info/member.php?u=2436
Pisz do niego, może czegoś się dowiesz...
tutaj trochę szczegółów:
http://canon-board.info/showpost.php...&postcount=224
ID to zobaczyłem dopiero na zlocie w Krakowie. A temat znalazłem przypadkiem, bo bardziej interesowały mnie sprawy związane ze sprzętem :/
Myślę, że spokojnie można zacząć robić listę chętnych, żeby tą magiczną 100 osiągnąć. Pytanie tylko czy osoba odpowiedzialna za produkcję nadal się chętnie podejmie jej realizacji??
a czy odrazu realizacja smyczek jest mozliwa? ladnie by sie ID i smycz prezentowala :)
pzdr.
Witam po ponad miesiącu nieobecności. Zacząłem trochę pracować i mam młyn.
Na smycze potrzebny jest sponsor, jeśli ktoś założy kasę za około 200 sztuk to można zamówić ale zanim wszystko się sprzeda to może minąć rok ;).
Z plakietkami nie ma kłopotu, już się ze 40 sztuk uzbierało... wszystkie PW przeczytam w ciągu nastepnego tygodnia także na razie nie przysyłajcie bo skrzynka się zapchała.
To moze stworzy ktoś jakis formularz zamowien smyczy. Mysle ze udalo by sie uzbierac odpowiednia ilosc. Zeby nie bylo ze ktos sie wycofuje to przy zamowieniu od razu wplata na konto. Ja od reki wzialbym 2 smycze :)
ooo widze ze Pan Diodak zmartwywstal... to moze sie dowiem jak tam wyglada sprawa IDka dla mnie (dla ultwienia dodam ze na nieszczescie znalazl sie w tej wadliwej partii ostatnim razem)
A czy ja mógłbym prosić (jeśli oczywiście nie dojdzie do realizacji kolejna tura 'smyczowa' ;-)) o projekt smyczki w jakimś pliczku? Smycz jest rewelacyjna, a mam akurat znajomego, który trudni się w nanoszeniu gumowych aplikacji własnie na smyczki.
Nie ukrywam że 'identyfikator' tez jest kozacki :-D
A w razie czego - ile trzeba 'założyć' żeby 200 sztuk wyprodukować ?;-)
Czyzby znalazl sie ktos gotowy przedlozyc kaske za smycze. Byloby super :)
Kto nie ryzykuje ten nic nie ma :wink: tylko pytanie ile kasy trzeba wyłożyć...
I drugie pytanie - czy u mnie nie byłoby taniej w drukarni :-) W razie kontaktu proszę PW
To ja dwa ID i dwie smycze zamawiam.
Komu wpłacić:)?
Na razie spokojnie, czekam na odpowiedź Diodaka odnośnie ceny smyczek i ID Card'sów - być może uda mi się po znajomości malutkiej hurtowo (od 50 sztuk w górę) zlecić mojej drukarni taką robotę.
Aplikacje nanoszą na smyczki bawełniane i nylonowe metodą gumowania lub haftowania (haft bodajże 30-40% droższy). A co do ID Cards - zero problemu :-)
wstępnie też się piszę na smycz, może nawet na ID :)
Tylko ze smycze (te dotychczasowe) to nie sa takie zwykle smycze z nadrukiem. Wygladaja nieco powazniej...
Jesli uda sie uzyskac taki efekt to nie mam nic przeciwko zeby zaczac druk nowej partii smyczy :)
mi też chodzi o taki coś, a nie o namiastkę
No to pozostaje czekac na odpowiedz od Diodak'a :)
ja się piszę na id i pewnie na smycz też.
Problem w tym że jeśli ja chciałbym zacząć się dowiadywać czy u mnie w zakładzie się tego podejmą muszę mieć projekt - wtedy oszacują cenę (oczywiście szytej). ID Card jak mówiłem - bezproblemowo :-) Laminat w cenie.
id + smycz tez sie pisze - ostatnio przegapilem
swietnie wyglada :) swietny pomysl, cos zamiast legitymacji czlonkowskiej :)
ja podobna kolorystycznie smysz [z napisem: I LOVE POLAND] kupilem za 9,99...........
pasek jest podwojnie szyty przez co miekkki i wygodny
ale majac "canon-board.info" bylibysmy ropoznawalni dla siebie na ulicy i w podrozy :)