OK Moje juz dotarly (szybko jak na wysylke do UK), dzieki Diodak. Szkoda, ze bez smyczy![]()
OK Moje juz dotarly (szybko jak na wysylke do UK), dzieki Diodak. Szkoda, ze bez smyczy![]()
Canon DSLR i "L"ki
dotarło.!Dziekuje Łukasz
A czy jest jeszcze szansa zamowic???bo przegapilem to sobie a widze ze formularz jest juz niedostepny;(
C-40D + C-BG E2N + C-EF50 f1.4 + C-EFS17-55 f2.8 IS USM + C-EF24-105 f4L IS USM + C-EF70-200 f2.8L IS USM + Speedlite 430EX+580EX + 2xSanDisk-III 4gb + Lowe Pro Mini Trekker Classic (w planie: EF 16-35 II f2.8L)
Stronę temu napisałem, że dwie strony temu jest na to pytanie odpowiedź... Czasem dobrze jest najpierw przeczytać cały temat.
dwadziescia szesc stron?![]()
kiedy planuje sie następną edycje identyfikatorów i smyczy
doszło
jaram sie nieprzeciętnie tym gadżecikiem![]()
Ja tez chcialbym sie troche poonanizowac przy tym gadzecie!!!pomocy
C-40D + C-BG E2N + C-EF50 f1.4 + C-EFS17-55 f2.8 IS USM + C-EF24-105 f4L IS USM + C-EF70-200 f2.8L IS USM + Speedlite 430EX+580EX + 2xSanDisk-III 4gb + Lowe Pro Mini Trekker Classic (w planie: EF 16-35 II f2.8L)
Łukasz Chyrek
canonowe puszki cyfrowe, szkła normalne, L'ki , stałki, filtry... i statyw też, wielka torba, plecak, speedlite'y, jakies zmiękczacze światła... no i jeszcze ściereczkę, pędzelek i wielką gruchę z apteki mam...
Mój fotoblog www.chyrek.com.pl