Hmm no tak czasami jest... a moze tak jak kolega wyzej dal sugestie aby wyslac auto-mail'e z informacja?
pzdr.
Hmm no tak czasami jest... a moze tak jak kolega wyzej dal sugestie aby wyslac auto-mail'e z informacja?
pzdr.
A potem się procesować o niezamówioną informacje handlową przesyłaną drogą elektroniczną (w skrócie: spam) ?
Wielu już na tym forum widziałem "dziwnych" użytkowników i ja na miejscu Hazana nie słałbym żadnego masowego emaila, tym bardziej z akcją sprzedaży czegokolwiek.
Wybacz ale twoje sugestie brzmią jakbyś chciał byśmy myśleli i czytali za użytkowników (nawet informowali o przyklejonych wątkach). Jeśli kogoś temat (za)interesuje to znajdzie to, co mu potrzebne. Dlaczego wszystko ma być podane na tacy?
![]()
moze ktos ma ochote zadeklarowac sie do zbiorki zgloszen od 100 osob ?
ID to zobaczyłem dopiero na zlocie w Krakowie. A temat znalazłem przypadkiem, bo bardziej interesowały mnie sprawy związane ze sprzętem :/
Myślę, że spokojnie można zacząć robić listę chętnych, żeby tą magiczną 100 osiągnąć. Pytanie tylko czy osoba odpowiedzialna za produkcję nadal się chętnie podejmie jej realizacji??
Canon 50D + dodatki
Skoro wątek jest nieaktualny, to po co zbierać nowe zgłoszenia ? :wink:
A to przypadkiem nie jest tak, że po to jest wyróżniony aby zauważyć ?
Zawsze można w trakcie rejestracji na forum zadać pytanie czy użytkownik chce otrzymywać informacje od ADMINISTRATORA.
Czyli to jest prywatna akcja Hazana? Administracja forum jej nie patronuje?
A jak mam stwierdzić czy temat mnie interesuję jeżeli go nie znajdę ?
Oczywiście można pisać czcionką 6, wszystko małymi literkami bez znaków przestankowych. Jeśli kogoś coś zainteresuje to znajdzie to, co mu potrzebne.
Tak poza tym też się piszę na ID i smycz.![]()